Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19141
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 13
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A Pszichohistória Alapjai c. könyv piszkozatai, ami a társadalmak fejlődéséről, mozgatórugóiról és gazdaságtanról szól!
http://pszichohistoria.uw.hu~ Bővebben

Vegyes szerelem, vegyes esküvő
Mit is jelent a vegyes házasság? (Remélhetőleg) örökké tartó kapocs (házasság, holtomiglan-holtodiglan) két különböző országban született, különböző nemzetiségű, más-más anyanyelvű ember között. Leggyakrabban az egyik „fél” országában történik a nagy találkozás, de előfordul az is, hogy a két mindenben különböző fiatal (vagy korban kevésbé, szívben és lélekben viszont annál inkább fiatal :) egy harmadik, semleges országban találkozik egymással. Talán ez a legutóbbi eset jelenti a leginkább „tiszta lapot” mindkettőjük számára...
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu/blog/vegyes_szerelem~ Bővebben

Magyarország településeinek összefoglaló tanulmányai. Az oldalon valamennyi magyarországi településre generálható egy-egy rövid, a laikus olvasók számára is érthető tanulmány. A tanulmányok által használt adatbázis a KSH T-STAR adatai felhasználásával készült. A tanulmányok a 2009-2013-as időszakon belül bármelyik évre elkészíthetők. Az egyetlen ingyenes, előzetes regisztráció nélkül is használható ilyen jellegű weblap.
http://telepulesek.adatai.eu~ Bővebben

A szociológia.eu oldal azért jött létre, hogy bebizonyítsam, létjogosultsága van a társadalomtudománynak. Úgy gondolom, a társadalomtudósi hivatásba beletartozik a társadalmi valóság feltárása, az oktatás és a tudományos ismeretek népszerűsítése. Szolgáltatásaim többek között: közvélemény-kutatás; piackutatás; kérdőívek készítése, elemzése; elégedettségi vizsgálatok; személyes megfigyelés; monitoring jelentés.
http://www.szociologia.eu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak