Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19319
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 6
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak


Emaffia olnine böngészőben játszató szerepjáték. Regisztrálj ingyenesen és mutasd meg a többieknek, hogy mit tudsz kihozni magadból és a lehetőségeidből! Több száz játékostársad várja, hogy Te is csatlakozz hozzájuk a küzdelemben és végre méltó ellenfélre találjanak valakiben.
http://emaffia.hu~ Bővebben

Glikémiás index
A glikémiás indexet arra használják hogy megállapítsák hogy egy étel mennyi idő alatt szívódik fel a szervezetben,mennyi idő alatt bomlik le.Szívbetegek és cukorbetegek alkalmazzák.
http://glikemiasindex.net~ Bővebben

Sokan azt hiszik, hogy az álmok nem zennek semmit. Holott a tudatalattink mindig álombéli szimbólumokkal, jelképekkel jelez a tudatos énünknek, csak tudnunk kell dekódolni azt. Ha gyakran álmodsz szkarabeusz bogárról, akkor szintén nem véletlenről beszélünk. A szkarabeusz már az ókori Egyiptomban is szent állat volt, erőt, szerencsét, védelmező tulajdonságot tudtak neki. Ha szeretnéd jobban megismerni a szkarabeusz álombéli jelentését, érdemes oldalunkra látogatnod.
http://www.rostae-books.com/szkarabeusz.html~ Bővebben

Skandináv mitológia
Magyarország talán egyik legnagyobb skandináv mitológiával kapcsolatos információinak gyűjtőhelye. Itt minden megtalálható az istenek leírásától, a róluk szóló történetig, vagy akár az őket kísérő állatokig. Az oldalon egyébiránt olvasható a rúnákról, és azok használatáról.
http://skandinav-mitologia.hu~ Bővebben

Amatőr meteorológus Somogy megyében - Barcson. Online webkameraképek, évekre visszanyúló időjárásadatok statisztikái, légnyomás, csapadék, páratartalomra vonatkozó adatok. Helyi időjárás előrejelzés.
http://petolaszlo.hu~ Bővebben

A Liquid Glass Shield egy vízálló, vízlepergető bevonat, mely egyben antibakteriális védelmet is nyújt. Bármilyen felületen alkalmazható, a szövetektől a kő bevonatokig.
http://vizallobevonat.hu~ Bővebben

A Pulit a Holdra! weboldal célja, hogy támogassa a Puli Space Technologies küldetését, és segítsen azok számára módot és lehetőséget kínálni a támogatásra, akik szeretnének segíteni a Google Lunar XPRIZE versenyen induló magyar csapaton. Támogasd Te is a Puli Space Technologies csapatát, hogy eljusson a Holdra!
http://www.pulitaholdra.hu~ Bővebben

Az eureka egy olyan egyezmény, melyben több ország is benne van. Ez nem egy újkeletű próbálkozás az együttműködésre az országok között. Lényege nem az országok pénzbeli támogatása, hanem a fejlesztések előrelépése. Az eureka lényege az új felfedezések megtétele, valamint a különféle problémák megoldása.
http://www.eureka.hu~ Bővebben

Az időjárás.kaposváron.hu segítségével vizuálisan követheted Kaposvár időjárását, tájékozódhatsz Kaposvár város időjárás előrejelzéséről. Megtekintheted a mai időjárást, a holnapi időjárás előrejelzést, a több napos előrejelzést, a várható hőmérsékletet, a napi maximum és minimum hőmérsékletet, az időjárás állapotát, a szél sebességét, az előrejelzés kiadásának időpontját és sok más érdekességet.
http://időjárás.kaposváron.hu~ Bővebben

A NASA kutatásait is hasznosítja az Impulser
Tévénézők milliói mellett űrkutatási szakértők és orvosok is döbbenten nézték az űrkutatás hajnalán, ahogy a Földre visszatérő asztronauták nem voltak képesek önállóan megtenni az űrhajótól a bázisig vezető néhány méteres utat. A világűrt meghódító hősök a Földön lépni sem tudtak segítség nélkül. Az űrbetegségnek elnevezett tünetegyüttes évtizedek óta foglalkoztatja az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA szakértőit.
http://www.webbeteg.hu/cikkek/pr/12599/impulser-hungary-group~ Bővebben

A Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet azzal a céllal jött létre, hogy támogassa az élelmiszer-ipari cégek, vállalkozások munkáját hiteles és tudományos háttérrel. Továbbá, hogy segítse azon betegek, táplálkozás iránt nyitott személyek életét, akik megfelelő tudással rendelkező szakembert szeretnének választani.
http://www.taplalkozaskutato.hu~ Bővebben

Önkéntes újságírók, fiatal kutatók és művészek által alapított non-profit ismeretterjesztő és művészeti magazin.
http://sciencecaffe.com~ Bővebben

Az idegen civilizációk lehetőségével, létezésével kapcsolatos kérdésekkel foglalkozunk aktívan és interaktívan. A múltban és jelenben található nyomok, bizonyítékok a földönkívüli értelem létezésére. Fórumok, blogok, hírek beküldése.
http://latogatok.hu~ Bővebben

A honlap fő témája a matematika egy új területe; a számok geometriai koncepciója, és a végtelen nem-Cantor-i értelmezése. A témák között még sok filozófiával kapcsolatos gondolat is szerepel. Sok egyéb terület is érintett, minden, ami a honlap készítőjét érdekli. A weblap tulajdonosának gondolatai befejezetlenek még, de már szép összhangban kapcsolódnak össze, és vonzó távlatokat nyitnak.
http://www.infinitemath.hu~ Bővebben

bioakusztika.hu professzionális (bio)akusztikai stúdió és laboratórium. Eszköz- és szoftverfejlesztés, stúdió és in situ zenei felvételek, bioakusztikai mérések tervezése és kivitelezése, jelfeldolgozás, biostatisztikai analízis.
http://www.bioakusztika.hu~ Bővebben

Mértékegység átváltás Önnek a nap 24 órájában! Mértékegység átváltó, hogy az átváltás ne okozzon gondot Önnek!
http://mertekegyseg-atvalto.hu~ BővebbenÖsszes találat: 16
0-30 tétel megjelenítve a 16 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak