Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19225
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak


tinta
Tintasugaras nyomtató, lézernyomtató tintapatron és lézertoner töltéshez szükséges anyagok. Nyomtató tinta és lézer toner por szinte bármely típushoz: Epson tinta, Canon tinta, HP tinta. Házilagos utántöltés támogatása szaktanácsadás.
http://tinta.cew.hu~ Bővebben

Használt laptopok, asztali számítógépek garanciával! Számítógép alkatrészek és perifériák, gamer termékek! Mobiltelefonok- és tartozékok! Számítógép és Laptop szerviz, ingyenes bevizsgálással! Webshop: www.pcmart.hu
http://www.pcmart.hu~ Bővebben

Rendszergazda otthonában és cégénél. Az Ön informatikusa, Dósa Gergely
Több mint egy évtizede az informatikában dolgozó, nagyvállalati informatikai rendszerek üzemeltetésében is tapasztalatot szerzett megbízható, számlaképes, pontos és precíz munkavégzésérõl jól felismerhetõ megbízott informatikusként teljesítem az Ön igényeit. Magánszemélyek részére az alábbi szolgáltatásokat nyújtom: - Windows kliensek (PC/notebook) eseti és rendszeres karbantartása, hibakeresés, telepítés, stb.. - Garancián túli hardveres eszközjavítások - Rendszer-optimalizálás - Hálózatépítés - Meglévõ hálózat felmérés - Wifi diagnosztika Cégek részére a fentieken felül az alábbi szolgáltatásokat végzem: - Teljes körû kiszervezett rendszergazdai szolgáltatások - Windows szerver üzemeltetés (Microsoft Windows Server, Exchange Server, SQL server, Sharepoint Server..) - Rendszerfelügyelet, monitorozás - Belsõ ellenõrzések (Internal Audit) elõkészítése - Konzultáció, tanácsadás, gyenge pontok felmérése Keressen bizalommal! http://www.dosagergely.hu
http://www.dosagergely.hu~ Bővebben

A Genius shopban most már kifejezetten játékosoknak kifejlesztett termékcsalád is megtalálható. A Genius GX Gaming termékcsalád tagja között megtaláljuk az egereket, a billentyűzeteket, a fejhallgatókat és a hangfalakat egyaránt. Ezeknek a termékeknek köszönhetően hatékonyan fokozható a játékélmény, valamint a kényelem is.
http://geniusshop.hu~ Bővebben

Cégünk munkaerő-közvetítéssel foglalkozik elsősorban IT területen. Honlapunkon naponta frissülő állásajánlatokkal várunk minden érdeklődőt. Profi toborzó csapatunk segít megtalálni álmaid IT állását! Lehetsz kezdő informatikus vagy akár senior, mi segítünk! 15 éves szakmai múlt, több száz partnercég és több száz elhelyezett sikeres munkavállaló! Jelentkezz még ma, küldd el önéletrajzodat és kollégáink hamarosan keresni fognak! Legyen szó Budapestről vagy akár Ausztriáról, nálunk nem létezik lehetetlen. Mottónk: We know IT. We provide IT.
https://bluebird.hu~ Bővebben

Használt prémium kategóriájú laptopok brutálisan jó árakon, 6 hónaptól 1 évig terjedő garanciával, magas színvonalú kiszolgálással, csalódásmentes vásárlással.
http://www.laptopfix.hu~ Bővebben

Flash és Html5 reklám banner készítés Google Adwords kampányhoz többféle méretben. Online hirdetés készítés, reklám dizájn internetes marketinghez.
http://www.netbanner.hu~ Bővebben

Megbízható vírusirtó szoftvert keresel? Válaszd az ESET vírusirtó szoftverét, a nem kívánt tartalmak megfékezéséért. Az ESEt vírusirtó szoftvere a legmodernebb vírusokat is sikeresen szűrik meg, a manapság sok problémát okozó zsarolóvírusok (CryptoWall, CryptoLocker, PETYA stb.)Az ESET vírusirtó oldalunkon már elérhető a vírusirtó Androidra szolgáltatásunk is amelynek köszönhetően hatásosan védheted okos eszközeidet, táblagéped. Válaszd a legjobb vírusirtó szoftvert otthonod, céged védelmére, válaszd az ESET vírusirtó szoftvereit!
http://www.nod32-antivirus.hu~ Bővebben

Ötletes esküvői meghívók
Változatos esküvői meghívók Az saját esküvőjéről mindenki gyermekkora óta álmadozik. A Nagy Nap gondolata nagy várakozással tölti ki minden lány szívet. Elképzeljük a gyönyörű menyasszonyi ruhánkat, ábrándozunk a vőlegényünkről, napsütéses gyönyörű időről, ízletes ételekről, romantikus környezetről… egyszerűen a tökéletes napról. Végül mégis minden menyasszony elmerül az esküvő legapróbb részleteinek tervezésébe és hatalmába kerít mindenkit az esküvői örűlet. Az eljegyzést követő esküvői előkészületek sok időt és erőt vesznek igénybe. Izgalmas időszak ez egy pár életében.
http://www.eskuvoi-meghivo.hu~ Bővebben

LAKEWARE Ltd. Informatikai Biztonságtechnikai és Adatátviteli szolgáltatások – Székesfehérvár: Digitális megfigyelőrendszerek tervezése és kiépítése, térfigyelő rendszerek tervezése és kiépítése, IP kamerák forgalmazása, adatátviteli rendszerek kiépítése, informatikai hálózatok tervezése és kiépítése, hálózat üzemeltetés, software fejlesztés
http://lakeware.eu~ Bővebben

Elhívatottak vagyunk a magánszemélyek, továbbá mikro-, kis- és középvállalkozások informatikai és műszaki támogatásában, belső hálózatok kiépítésében, üzemeltetésében és felügyeletében, professzionális szolgáltatások nyújtásában. Célunk, hogy Ön is elégedett visszatérő Ügyfélkörünk megbecsült tagja legyen, ezért a legmodernebb eszközöket és lehetőségeket alkalmazzuk - a piacon elérhető legkedvezőbb árakon. Olyan új, - eddig nem látott - dimenziókat szeretnénk nyitni az informatika területein, mely a magas színvonalú megoldásokat, a gyors reakcióidőt, a távoli és helyszíni támogatást a kedvező és mindenki számára megfizethető díjazással ötvözi. Ebben látjuk sikereink mivoltát!
http://it-management.hu~ Bővebben

Marketing blog
Mit sem ér az elmélet gyakorlat nélkül! - a marketing blog ebből a gondolatból kiindulva számtalan példát mutat meg. Hogyan kezdődjék egy honlap szöveg? Milyen marketing eszközökkel csábítható az ember vásárlásra? Ilyen típusú kérdésekre kaphatunk választ. A blog külön érdekessége, hogy bár a Bloggeren helyezkedik el (a Google blog rendszere), élve a lehetőséggel mégis saját birtokban lévő aldomainen fut. Ez is egy elméleti lehetőség felmutatása - a gyakorlatban.
http://marketingblog.joljarok.hu~ Bővebben

Az emeltdijassms.info egy új emelt díjas SMS szolgáltató a magyar piacon. Célunk, hogy könnyen kezelhető, mégis magas színvonalú emelt díjas SMS szolgáltatást nyújtsunk főként hazai magánszemélyek, illetve kis- és középvállalkozások számára. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a telekommunikáció, valamint az online fizetési megoldások üzemeltetése területén. Mit nyújt az emelt díjas SMS szolgáltatás? Emelt díjas SMS szolgáltatásunk lehetőséget ad arra, hogy gyors és egyszerű fizetési alternatívát adjon felhasználói, partnerei részére. A megoldásunk gyakorlatilag bárhol felhasználható, ahol gyors fizetés és visszaigazolás szükséges. Ezen felül az emelt díjas SMS szolgáltatás meglehetősen egyszerűen automatizálható. Számlák kiállításával és követésével nem kell foglalkoznia.
http://emeltdijassms.info~ Bővebben

A szerver hosting szolgáltatásunk a különböző igényeknek megfelelően, többféle csomagban elérhető. Természetesen a kiszolgálás minősége mindenki számára megegyező, a csomagok csak technikai paraméterekben különböznek. Ennek megfelelően a szerver hosting szolgáltatásunknál kialakított csomagok a legkisebbektől az extrém megoldásokig egyformán magas minőséget képviselnek. A kiemelkedő minőségnek megfelelően kollégáink az év minden napján rendelkezésre állnak. A szerver hosting szolgáltatásunkhoz tartozó 24 órás ügyfélszolgálat garancia arra, hogy problémája esetén bármikor, pár percen belül segítséget kap. Mind e mellett, ha Ön személyesen szeretné karbantartani szerverét, biztosítunk egy teljes mértékben felszerelt konzolszobát, ahol nyugodt körülmények között tudja elvégezni a szükséges feladatokat. Szerver gép elhelyezésére az év bármely napján van lehetőség.
http://systech.hu/szerver-hosting~ Bővebben

holdkő alapítvány pályázati kiírás
A holdkő kulturális alapítvány éves pályázati kiírásaira közvetlen link.
http://www.moonstonefoundation.eu/palyazatok~ Bővebben

holdkő alapítvány
Alapítvány változatos pályázatokkal amik főleg az internethez, web fejlesztéshez és online kreatív ötletek megvalósításához kapcsolódnak.
http://moonstonefoundation.eu~ Bővebben

Cyclick kft
Egyedi megoldások: Cégünk saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerrel rendelkezik. Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk teljes körű támogatást nyújt kis- és középvállalkozások számára. Vállaljuk a rendszer egyedi igényeknek megfelelő személyre szabását, telepítését, felügyeletét. Szoftverünk folyamatos fejlesztés és bővítés alatt áll, melyeket biztosítunk minden partnerünknek. Kreatív szolgáltatások: Rendezvényeken felmerülő IT igények kiszolgálása, IT eszközök bérbeadása. Cégünk a több mint 1000 rendezvény támogatásán van túl. IT területen minden igényt kielégítünk. Szükség esetén szolgáltatunk: wifi hálózatot: akár több SSID-vel, különféle authentikációs eljárásokkal vezetékes internet végpontokat 3 kiépített TV fallal rendelkezünk, mely ideális reklám célokra a rendezvény ideje alatt Valós idejű, online közvetítés akár több kamera kevert/vágott képéből Time Laps alapú videók készítése Magaslati felvételek készítése QuadroCopter segítségével... Laptop, számítógép, nyomtató bérbeadása Hibabejelentés: 24 órás online hibabejelentő, Help Desk szolgáltatás Az általunk támogatott rendezvényekre igény esetén biztosítunk Help Desk szolgáltatást, így az esetlegesen felmerülő problémák azonnal orvosolhatók. Vállalatirányítási rendszerünk 24 órás online hibabejelentővel rendelkezik. Emellett készséggel állunk partnereink rendelkezésére email-ben és telefonon egyaránt. Igény esetén külső helyszíni karbantartást, üzemeltetést is vállalunk. outsourcing,informatika,webfejlesztés,rendezvény,kölcsönzés
http://cyclick.hu~ Bővebben

Hálózatépítés - Sz & B Services
Cégünk hálózatépítéssel foglalkozik. Nagyon fontos kialakítani egy modern, jól működő hálózatot, mivel ez nagyban megkönnyíti a számítógépes munkafolyamatokat. Vállaljuk a kis és közepes méretű hálózatok kialakítását, WiFi-n és kábelen keresztül történő. Budapest összes kerületébe ingyenesen házhoz megyünk, illetve Pest megyébe 50 Ft/km kiszállási díjjal.
http://xn--szmtgp-szerviz-wgb5ktc3f.hu/halozatepites/~ Bővebben

Laptop szerviz - Sz & B Services
Weboldalunk laptop szervizeléssel foglalkozik. Az általános feladatok mellett (karbantartás, frissítés, javítás) vállalunk rendszergazdai feladatokat is. Márkától, típustól független gépeket várunk cégünkhöz. Budapesten ingyenesen, Pest megyébe 50 Ft/km kiszállási díjjal megyünk házhoz, céghez. Félévente vagy évente javasolt egy általános karbantartás a laptopoknál (portalanítás). Bízza ránk!
http://xn--szmtgp-szerviz-wgb5ktc3f.hu/laptop-szerviz/~ Bővebben

Webáruházunk segít Önnek a megfelelő notebook kiválasztásában, de tapasztalt kollégáink is rendelkezésére állnak. Akciós kínálatunkból a legkedvezőbb áron vásárláshatja meg a laptopot, akár részletfizetésre is. Amit ajánlunk: kiemelt akciós ajánlatok- válogasson kedvére megannyi kiemelt ajánlatunk közül személyesen áruházunkban, vagy webáruházunkon keresztül! házhozszállítás- 100e Ft felett ingyenes a kiszállítás! szerviz, javítás
http://www.klickcomp.hu~ Bővebben

Onlne forgalomnövelés - weboldal, webshop, seo, blog
Weboldalkészítés tanácsadás, linképítés. Honlaptervezés, domain kiválasztása, keresőoptimalizálás. Tanácsadás, tartalom marketing. Ha sikereket akar, keressen még ma!
http://budapestmarketing.hu~ Bővebben

Több, mint 40.000 féle számítástechnikai termék raktárról! Nagyszerű árakkal, és újabbnál újabb akciókkal várjuk az érdeklődőket webáruházunkban. Kizárólag raktárkészleten lévő, azonnal elvihető és kiváló minőségű laptopokat, táblagépeket és egyéb számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközöket talál nálunk a legnevesebb gyártóktól! Szervizünkben javítást, karbantartást, telepítést, összeszerelést, vírusmentesítést vállalunk. Rövid határidőn belül vállaljuk professzionális honlapok, webshopok készítését. www.covit.hu - minőség, megbízhatóság olcsón
http://www.covit.hu~ Bővebben

A RandomPost oldalán az informatika és modern technológia világából származó érdekes és szórakoztató videókat találhat, melyek napi szinten frissülnek.
http://www.randompost.hu~ Bővebben

2014-ben indított online szavazó oldal ahol érdekes és szórakoztató szavazásokra voksolhatsz vagy akár te is indíthatsz szavazásokat
http://www.startszavazas.hu~ Bővebben

Rendszergazdai szolgáltatást vállalok cégeknek és magánszemélyeknek, eseti vagy átalánydíjas karbantartás keretében. Akár hardveres akár szoftveres hiba elhárítás gyorsan, precízen rövid határidőn belül! Linux vagy Windows alapú szerverek üzemeltetése , távfelügyelete , hálózat kiépítése (LAN, WIFI). Operációs rendszerek telepítése, frissítése , vírusirtás, szoftver frissítések elvégzése.
http://www.rendszergazdat.eu~ Bővebben

Számítógépes hibák megoldásával kapcsolatos oldal.
http://infosegitseg.tk~ Bővebben

Google Glass blog
A legfrissebb Google Glass és okosszemüveg hírek egy helyen. Blogunk legfőbb célja, hogy végigkövesse a Google okos szemüvegének kifejlesztését, fejlődését és elterjedését a mindennapjainkban. Ha érdekel ez a nagyszerű, új fejlesztés, akkor látogasd meg az oldalunkat, és legyél naprakész a témában.
http://googleglass2.blogspot.com~ Bővebben

A tabletek nagyon hasznos készülékek és az újabb típusok már simán felveszik a versenyt a laptopokkal és az asztali gépekkel. Ha érdekel ez a témakör, vagy esetleg táblagép vásárlását tervezed, akkor nézz szét az oldalunkon, ahol sok hasznos cikket találsz.
http://tablagep.wordpress.com~ Bővebben

Kínai táblagépekkel foglalkozó blog. Ha olcsón akarsz jó tabletet venni, akkor nézz szét a kínai termékek között is. Ezen az oldalon mindenféle hasznos információt megtalálsz a kínai tabletekkel kapcsolatban.
http://kinaitablet.blog.hu~ Bővebben

A fantasztikus számítástechnikai webshop által Neked sem kell hosszú órákon át az üzleteket járnod és például a legjobb laptopokat vadásznod, folyton a sort várni és hogy az eladónak legyen ideje veled foglalkozni, ugyanis a számítástechnikai webshopban mi minden pillanatban álluk rendelkezésedre, segítünk megtalálni a legjobb eszközöket.
http://www.111.hu~ BővebbenÖsszes találat: 51
0-30 tétel megjelenítve a 51 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak