Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19203
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Egervár Zala és Vas megye határán, Zala megye északi részén, a Sárvíz-patak völgyében fekszik (a falu tengerszint feletti magassága 217 méter). Keletről Vasboldogasszonnyal, délkeletről Zalaszentlőrinccel, délről Zalaegerszeggel, délnyugatról Nagypálival, nyugatról Lakheggyel, északról a Vas megyei Győrvárral határos. Két - a történelemben egymás mellett élő - település, Egervár és Dénesfa összeolvadásával jött létre. Egervárt 1281-ben, Dénesfát 1404-ben említik először írott forrásaink.
http://egervar.hu/hu/~ Bővebben

Gellénháza Község Önkormányzatának a közigazgatási területén a hivatali ügyeket Gellénháza Közös Önkormányzati Hivatalában végzik. A hivatal székhelye: 8981. Gellénháza, Kossuth u. 2. szám. A székhelyen még a következő települések közigazgatási területére vonatkozó ügyeket intézik: Nagylengyel, Petrikeresztúr, Gombosszeg, Lickóvadamos, Iborfia, Ormándlak.
http://gellenhaza.hu/hu~ Bővebben

Nemessándorháza Zalaegerszegtől 17 km-re helyezkedik el. Községünk a Zalai dombság aprófalvas arculatát mutatja. Körülöttünk 110 hektáron páratlan szépségű természeti adottságokkal megáldott környezet található.
http://nemessandorhaza.hu~ Bővebben

Nemesszentandrás a megye közepén, Zalaegerszegtől 17 km-re, a Szévíz völgyében található. A 287 fős kis település erdők és szántóföldek között fekvő kis község. A településen kevés az épített érték, látnivaló a 2000-ben elkészült Millenniumi Emlékpark és a falu főutcáján található Harangláb, valamint a hivatal udvar bejáratánál található egy székelykapu.1318-ban említik oklevélben.A Szentandrás helynév a falu templomának védőszentjére utal.
http://nemesszentandras.hu/hu/~ Bővebben

Teskánd múltja eltér az átlagos zalai falvak múltjától. Településünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy földrajzi és gazdasági adottságai miatt a zalai kisfalvakétól eltérő jelent tudhat magáénak. Az elmúlt évtizedben a népességszám jelentősen megnőtt. Új utcák alakultak ki, családi házak sora épült. Mindez merőben új feladatot ró a jelenleg 1120 fős településre itt, a megyeszékhely, Zalaegerszeg közelségében.
http://teskand.hu/hu~ Bővebben

Búcsúszentlászló Község hivatalos honlapja
A honlapon Búcsúszentlászló településről tájékozódhatnak a kedves Látogatók.
http://bucsuszentlaszlo.hu/hu/~ Bővebben

Pölöske neve ismerősen csenghet Önnek, hiszen horgásztavaink és a pölöskei szörp országszerte ismertek. Községünk a zalai aprófalvas települések arculatát mutatja. Egy igazán rendezett falu, mely kitűnő kirándulóhely az ide látogatók számára. A környezet kiváló lehetőséget nyújt a vizek és a horgászat szerelmeseinek a pihenésre. Erdeinkben turista jelzéssel ellátott útvonalak nyújtanak kirándulási lehetőséget az erre vágyók számára.
http://poloske.hu/hu/~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak