Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19225
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A Petőfi-telepért Egyesület 2001-ben alakult. Petőfi-telep Szombathelytől kb. 6 km-re található, közigazgatásilag Szombathelyhez tartozunk. Rendezvényeinket az egyesület által 2003-ban épített EU-szabványos játszótéren, a helyi templomban és egy-egy alkalommal a mostanra már bezárt helyi vendéglátó egységben rendezi. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a korosztályokat külön-külön és együtt is megszólítsuk. Visszatérő rendezvényeink: szépkorúak napja, családi- és gyermeknap, kerékpár túrák, buszos kirándulás, utcák közötti labdarúgóverseny, mikulás napi és karácsonyi rendezvények.
http://petofitelepert.hu~ Bővebben

Városunk egy központi rendezvényét szeretném ismertetni az oldalt felkeresőkkel. Ez az új weboldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a Szociális Hét programjai iránt érdeklődőknek, tájékoztatást nyújtson eseményekről, helyszínekről, időpontokról. Gondoltunk azokra is, akik nem tudnak részt venni a rendezvényeinken, ők videó felvételeken kísérhetik figyelemmel a Szociális Hét egy-egy elemét. Szombathelyen hagyomány, hogy minden év tavaszán a szociális szakma kerül az érdeklődés középpontjába. Az Önkormányzat, annak intézményei, gazdasági társaságai, szociális szolgáltatásokat nyújtó egyházi fenntartók, valamint a szociális civil szervezetek példás együttműködéssel rendezték meg az elmúlt 21 évben a Szociális Hetet.
http://www.szocialishet.hu~ Bővebben

A Szombathelyi Civil Kerekasztalt a Vas Megyei Bíróság 2007. évben vette nyilvántartásba. Jelenleg több mint 90 civil szervezet a tagja. A Civil kerekasztal fő célja: A Kerekasztal a partneri viszony kialakításával, illetve fenntartásával biztosítja a társadalmi szervezetek részvételét a városi döntéshozatalban. A résztvevő társadalmi szervezetek érdekeinek hatékonyabb érvényesítése, álláspontjuk egyeztetése, egységes fellépés biztosítása az Önkormányzati döntések előkészítésében.
http://www.szombathelyicivilek.hu~ Bővebben

Vállalkozásunk, mely 2000 nyarán bontakozott ki, egy függönyvarrási bedolgozással kezdődött. A hozott anyagokból készítettünk alapfüggönyöket, dekor és sötétítő függönyöket, drapériákat. Kiegészítőként párnákat ágytakarókat készítettünk a megrendelő elképzelései alapján. Ezzel egyidejüleg egy belsőépítészeti stúdió megbízásait is elvállaltuk, mely kezdetben csak függönyök varrásra vonatkozott. A varrási munkák folyamatosan kiegészültek az ehhez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységekkel, melyek többek között a helyszíni felmérés és kivitelezés. A függönyözési munkákat kiegészítettük a karnisok tervezésével, felrakásával. Ekkor már lakások, házak teljes függönykivitelezését bonyolítottuk az alvállalkozási tevékenység mellett.
http://www.fuggonybolt.hu~ Bővebben

Bajkai Gábor okleveles építészmérnök
Bajkai Gábor egyéni vállalkozó, okleveles építészmérnök - építész tervezés, tervdokumentációk, építési engedélyezési tervek készítése.
http://bajkai.webgenerator.hu/hu/Referenciak/~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak