Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19141
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 14
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Access Tanár, Adatbázis Magántanár! 06(20)989-0232
Az adatbázis kezelés nem is olyan bonyolult! Meg fogom mutatni, hogy az adatbázisokkal könnyen meg lehet barátkozni. Ha érti a logikáját, akkor egyszerű. Ha érti, hogy mit miért állít be, akkor nem nehéz. Tapasztalja meg a táblázatkezelés és az adatbázis-kezelés egyszerűvé válásának élményét. Keressen, segítek. Számlaképes számítástechnika szakos tanár vagyok.
http://info-tanar.hu~ Bővebben

Excel Magánoktatás, Adatbázis Magántanár! 06(20)989-0232
Elfoglalt? Nem tud egy csoport kötött órarendjéhez igazodni? Főiskolások, egyetemisták ZH.-ra, vizsgára való felkészítése, korrepetálása. Álláskereső, de a számítástechnikai ismeretek az állás betöltésének feltételeként lettek megjelölve. Ha "lukak" vannak a tudásán, azt kell befoltozni. Keressen! Segítek. Számlaképes számítástechnika szakos tanár vagyok.
http://exceltanar.hu~ Bővebben

IKT blog - Segédprogramok, alkalmazások az oktatás világában, nemcsak nagyoknak. Naponta frissülő blog, ahol a tanítással szorosan összekapcsolható informatikai eszközökről, applikációkról olvashatunk, a legváltozatosabb témákban, azazaz ének-zenétől a matematikán át az egyszerű szövegértésig vagy olvasásig. a leírások mellé a legtöbb esetben Youtube-videó is társul, így jobban el tudjuk dönteni, hasznos lehet-e számunkra az alkalmazás vagy weboldal. Emellett a posztok végén a letöltési linkek is megtalálhatók.
http://iktsblog.blogspot.hu~ Bővebben

S.O.S. Excel: segítség az Excel tanulásában! Excel magántanár által írt blog, amelyben olyan problémákról esik szó, amelyek az Excel tanulása közben felmerülnek. Excel trszt az állásinterjún, munkahely, mindennapi élet, számítástechnika vizsga - erre a tudásra mindenhol szükség van! Tippek, érdekességek, hasznos információk az Excel világából.
http://sosexcel.com/exceltippek/~ Bővebben

Oldal háttér kitöltése vonalas mintával a weboldalon!
Hogyan készíthetünk vonalas háttérmintát a weboldalunkra?
http://szamitogepes-tanfolyamok.freeblog.hu/archives/2013/02/25/Oldal_hatter_kitoltese_vonalas_mintaval_a_weboldalon/~ Bővebben

Saját feliratú üdítős doboz készítése Photoshopban!
Tervezzünk saját grafikával, felirattal ellátott üdítős dobozt Photoshopban! Folytatás ITT: http://szamitogepes-tanfolyamok.freeblog.hu/archives/2013/02/06/Sajat_feliratu_uditos_doboz_keszitese_Photoshopban/ Jelent kezés ITT: http://www.netlogi-c.net/tanfolyami_jelentkeze s.htm Tel. 72/70-20-49; 30/523-0695 ; 30/233-9690
http://szamitogepes-tanfolyamok.freeblog.hu/archives/2013/02/06/Sajat_feliratu_uditos_doboz_keszitese_Photoshopban/~ Bővebben

Szeretné Profi szintre fejleszteni saját vagy kollégái munka-hatékonyságát? A leghatékonyabb MS Excel, Outlook és PowerPoint tippek 1 időgazdálkodás tréningben, feladat- és projektszervező mintafájlokkal! - Nyerjen min. napi 2-3 órát feladatai sokkal gyorsabb elvégzésével! - Tanulja meg a feladatmenedzsment, mail optimalizálás és prezentáció legjobb technikáit! - Vigye haza a kész mintafájlokat!
http://www.hrtrainingsolutions.hu/index.php?o=idogazdalkodas_trening~ Bővebben

Gyere egyéni Excel oktatásra! Már néhány alkalom után magabiztosan fogod kezelni a táblázatokat, függvényeket. Garantáltan megbarátkozol az Excellel, és a mindennapi használat során magad is bátran teszel újabb felfedezéseket.
http://exceltitok.hu~ Bővebben

Hogyan alkalmazhatunk egyedi betűket weboldalunkon?
http://szamitogepes-tanfolyamok.freeblog.hu/archives/2012/06/05/Egyeni_fontok_egyszeru_hasznalata_a_weboldalon/~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak