Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19152
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Tanfolyam
Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST! Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés.
http://www.polgarek.com~ Bővebben

Magyarország legdinamikusabban fejlődő online autósiskola, és tanfolyam adatbázisa
http://e-kresz.com~ Bővebben

A boltvezető tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 35 341 01 A boltvezető képzés képesítési szintje: középszintű szakképesítés A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését. Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket.
http://boltvezetotanfolyam.info~ Bővebben

A Drégelyvár Oktatási központ szakmai tanfolyamai a legjobb oktatók kezében vannak. A mi oktatóinkkal biztosan sikeres leszel.
http://dregelyvarszki.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=5~ Bővebben

Szakmai képzések felnőtteknek is.
A honlap segítségével akár most rögtön jelentkezhetsz a neked legjobban tetsző szakmai tanfolyamunkra.
http://vallalkozosuli.hu~ Bővebben

A mérnöki szakma fontos része a továbbképzés, oktatás. A folyamatos változó technológia és a szigorú előírások szükségessé teszik a tanfolyamokon való részvételt. Ha Ön is a diagnosztikai mérések és rendszerek szakértője szeretne lenni, látogasson el a PIM Kft. által szervezett szakmai előadások egyikére, egy vagy háromnapos akkreditált oktatásunkra. Hazánkban egyedülálló képzési lehetőséget nyújtunk.
http://www.pim-kft.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=131&catid=65~ Bővebben

Szebbé tesszük a Világod! Ha szeretnél sminkesként szabadon, kreatívan, függetlenül dolgozni, jelentkezz tanfolyamaink valamelyikére és nemzetközi szintű, világbajnok sminkesektől tanulhatod meg a szakma fortélyait. Egyéni időbeosztásodhoz igazítjuk az órákat, mivel egyéni képzésen veszel részt. Nem csak kezdőknek, de végzett sminkeseknek is tartunk továbbképzést.
http://sminktanfolyam.info~ Bővebben

A Kék T autósiskola Pécsen a Zsolnay szobornál található Iparosház épületében, vár minden vezetni vágyót, aki akár autós (b kategóriás) akár motoros (a kategóriás) jogosítványt szeretne szerezni.
http://www.autosiskolakekt.hu~ Bővebben

gransol
Cégünk elsődleges szolgáltatása a nemzetközileg elfogadott OKJ-s szakmai képzések szervezése távoktatásos formában. Tanfolyamaink család és munka mellett könnyen és gyorsan (intenzív oktatási formában) megszerezhető az Európai munkaerőpiacon versenyképes szakmát adnak. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningek szervezését is vállaljuk.
http://gransol.hu~ Bővebben

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket.
http://www.szie.hu~ Bővebben

Kozmetikus képzés ingyenes modulzáró vizsgával!  Fiatal lányok, hölgyek figyelem! Ha szívesen dolgoznál a szépségiparban, ha érdekel a sminkelés művészete, ha megismerkednél a test megszépítésének eszközeivel, jelentkezz bátran kozmetikus tanfolyamra az ország több területén is! Ingyenes gyakorlati napokkal várunk minden érdeklődőt! 
http://kozmetikuskepzes.net~ Bővebben

Szeret másokon segíteni? Érez magában affinitást, hogy egészségügyben dolgozzon?Az empatikus készsége is adott? Itt az ideje, hogy részese legyen egy egészségügyi teamnek, akár már 7 hónap alatt RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGGEL! Most minderre lehetőség nyílik az induló Ápoló Asszisztens tanfolyamok keretében. 
http://apoloasszisztenskepzes.info~ Bővebben

Villanyszerelő, hogy soha fel se tűnjön a kényelmünk hiánya Az elektromosság olyannyira szerves része életünknek, hogy lassan már csak a hiánya tűnik fel az otthonokban, az irodákban, vagyis a legtöbb helyen a nyugati világban. Ekkor viszont szinte rögtön segítségre van szükség, s míg így működnek a dolgok nélkülözhetetlen szakma a villanyszerelőé.
http://villanyszerelokepzes.info~ Bővebben

Hivatalos, Állami OKJ Bizonyítványt ad a CNC Képzésünk kamatmentes részletfizetésre. CNC forgácsoló tanfolyamunk nem csupán a kiváló mesteremberektől megszerezhető elméleti tudás miatt megfelelő a szakma iránt érdeklődők számára, hanem remek gyakorlati lehetőséget is biztosít a hallgatóknak. Sőt, a tanműhely-gyakolat mellett lehetőség van külső tapasztalatok megszerzésére is a képzés keretei között.
http://cnckepzes.net~ Bővebben

Az Angyalföld Balettiskolában az Ön gyermeke is megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat, a színpadi bemutatókon pedig beleképzelheti magát a balett előadások varázslatos világába. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre.
http://www.balett-gyerekeknek.hu~ Bővebben

Ha szeretne egy mesterfodrásztól tanulni akkor nálunk a helye! Arató Krisztián Világbajnok mesterfodrász fodrász iskolájában elsajátíthatja szilárd szakmai alapokat, emellett megtalálhatják egyéniségét és kibontakoztathatja tehetségét. Olyan női és férfi fodrászokat szeretnénk képezni, akik nyitottak a fejlődésre, az új technikák elsajátítására, az új trendekre és megtudják állni a helyüket nemzetközi szinten is.
http://www.arato.info~ Bővebben

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.
http://www.polgarek.hu~ Bővebben

Személyre szabott megoldás, mert nálam mindig a Te Sikered áll a fókuszban! Ha bizonytalan vagy, vagy nem tudod, milyen előnyökkel járhat számodra a coaching, szívesen biztosítok egy ingyenes bemutatkozó találkozót, amelyen kiderül, mit tehetek érted. Kérlek további információért lépj velem kapcsolatba! 100% pénz-visszafizetési garancia! Ez a program megadhatja számodra azt, amire mindig is vágytál: ne csak álmodd, éld meg a sikereidet!
http://fokuszcoach.hu~ Bővebben

A 15 éve CNC képzéssel foglalkozó cég CNC OKJ-s tanfolyamain piacképes tudást nyújt elhelyezkedési lehetőséggel. CNC programozó tanfolyamaira tudásban fejlődni akaró, már CNC szakmával rendelkezőket vár.
http://www.progressiobt.hu~ Bővebben

Magántanárok, iskolák, online tanfolyamok az egész országból.
http://www.tanar.hu~ Bővebben

ALAPFOKÚ, GYAKORLATI, SZAKMAI ALAPOZÓ TANFOLYAMOK. A tananyag tartalmazza mindazon témákat, amire egy virágboltban szükség lehet. Csokorkötés, tűzött kompozíciók, esküvői készítmények, ünnepi dekorációk elkészítése, gyakorlása...
http://www.sajoanna.hu~ Bővebben

A kresz-teszt.hu portál segítséget nyújt a KRESZ vizsgára készülőknek, a KRESZ ismeretüket felújítani vágyóknak, hogy könnyedén sajátíthassák el a szükséges tananyagot. A portál alap funkciói ingyenesen elérhetők, aki mélyebben szeretne elmerülni a tananyagban, az kérhet az autósiskolájától ingyenes kódot, vagy sms fizetés útján férhet hozzá még több teszthez.
http://www.kresz-teszt.hu~ Bővebben

A vendéglátás fogalma a vendégekről való gondoskodást foglalja magába. A vendégek fogadásának hagyományai évezredes múltra tekintenek vissza. Legfontosabb elemei a vendég szeretete, a vendég tisztelete. A vendéglátás mindig jól meghatározható tárgyi és személyi feltételek meglétét kívánja. A hivatásos vendéglátás az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás sajátos összefonódásából alakult ki.
http://vendeglatokepzes.hu~ Bővebben

Szeretnénk Önöknek bemutatni a 21. század új oktatási eszközét az interaktív táblát. Nem hogy a használata, de még az árusító helyek sem igazán terjedtek el kis hazánkban. Mi pont ezen szeretnénk segíteni.
http://www.iwb.hu~ Bővebben

Digitális és filmes fotósuli, nálunk fél év alatt megtanulhat mindent, amit egy jó fotósnak tudnia kell: riport fotózás, természet fotózás, modell fotózás, tárgyak fotózása.
http://digitalisfototanfolyam.hu~ Bővebben

Honlapunkon olyan dániai felsőoktatási lehetőségekkel ismerkedhet meg melyek korszerű, gyakorlati képzést biztosítanak, és elvégzésükkel ECTS kreditek szerezhetőek. A képzések felölelik mind az üzleti és technologiai irányultságokat, angol nyelvűek, tandíjmentesek és részei a bolognai-rendszernek. A Scandinavian Education Agency célja, hogy naprakész, hiteles információkkal segítse azokat akik nemzetközi környezetben kívánják folytatni tanulmányaikat.
http://www.sceda.eu~ Bővebben

Az oldalon a diákok és a tanárok egyaránt megtalálhatják a legfrissebb híreket az oktatás és a tanulás világából. Újdonságok a felsőoktatási törvény változásairól, jogszabályok és érdekes RSS hírek egy helyen, hogy senkinek ne kelljen a többi oldal között keresgélni.
http://oktatashirek.blogspot.hu~ Bővebben

Angol tanár tatabánya
http://www.webnyelv.hu~ Bővebben

Weblapkészítés profin: Sitebuilder tanfolyam Pécsett
http://www.netlogi-c.net/sitebuilder_weblapkeszito_tanfolyam.htm~ Bővebben

Prima Yacht
Hajóbérlés tanácsadással! Válassza az Önhöz legjobban passzolót! Amennyiben a hajóvezetői tanfolyam is érdekelné, jó helyen jár!
http://primayacht.hu~ BővebbenÖsszes találat: 158
120-150 tétel megjelenítve a 158 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak