Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19152
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Hosszú évek tapasztalatai által formált, egyszerü1 és letisztult tani1tási sti1lus, valamint hatékonyság és céltudatosság jellemzi munkámat. Mindig azt tartom szem elö1tt, hogyan juttathatom el tani1tványaimat a legegyszerü1bben és a leggyorsabban A-ból B-be. Empátiás képességem segi1tségével könnyedén és rugalmasan alkalmazkodom bárki szintjéhez, érdeklö1déséhez és egyéni ki1vánságaihoz. Ha a diákomnak történetesen a cserebogarak szerelmi életének tanulmányozása tölti ki mindennapjait, szi1vesen készülök a témába vágó anyagokkal az órára, és örömmel fogom elsajáti1tani magam is az adott szakanyag szókincsét. Nem a csodákban hiszek, hanem abban, hogy a tisztességesen elvégzett munka bármely átlagos képességgel rendelkezö1 ember számára meg fogja hozni gyümölcsét.
http://www.angolnyelvtanar.com~ Bővebben

Angol magántanár segítségére van szükséged? Budapest, Zugló közelében vállalom: angol korrepetálás akár alapoktól, középfokú angol nyelvvizsga felkészítés, közép -és emeltszintű érettségi felkészítő. Ezen kívül munkavállalókat tanítok meg angolul. Várom jelentkezésed!
http://angolorak-budapesten.webnode.hu~ Bővebben

Sikeres angol nyelvvizsga? Ön is erről álmodik? Az álom beteljesülhet, ha egy angoltanár kezelésbe veszi az Önt. Egy olyan magántanár, akivel könnyen megy a tanulás, türelmes, s addig magyarázza el a tananyagot, míg meg nem érti. Vele, általa elérheti azt a tudást, mely által megszerezheti az angol nyelvvizsgáját, s végre egy olyan célt pipálhat ki a listáján, melyet már régóta halogatott.
http://www.tanuljangolt.hu~ Bővebben

Angol nyelv tanulás
http://angolnyelv.tlap.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak