Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19319
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Az iskolában folyó nevelés alapja a keresztény értékrend. Közös szentmisehallgatások (iskola és osztálymisék), lelkigyakorlatok, egyházi ünnepeinkre való felkészülés, méltó ünneplés, a 2 órában órarendi keretben megtartott hittanóra segít a „növekedésben”. Pedagógiai programunk is az öt alapértékre épült: a szentre, igazra, tudásra, szépre és jóra. A tanévet Veni Sancteval kezdjük és Te Deummal zárjuk. Zarándoklatokat, hittantáborokat szervezünk. Célunk olyan ifjúsági közösségek kialakítása, melyekben mindenki megtalálhatja a helyét, segítségét, őszinte válaszokat kap kérdéseire. Intézményünk a keresztény ökumené szellemében nyitott a történelmi felekezetek hívei és a hitüket még keresők számára. Szeretnénk erkölcsi tartással bíró, embertársait szerető és segítő, tudásra vágyó, az igazi értékeket ápoló és megőrző diákokká nevelni a ránk bízottakat.
http://www.ranolderkeszthely.hu~ Bővebben

Mekkora egy katesztrális hold?Keresse fel honlapunkat!Metrikus és angolszász szabványok szerinti átváltásokat is megtalálja az oldalon.Oldalunk jól áttekinthető és probléma nélkül használható.Minden egyes releváns témakört megtalál egy helyen ami a mindennapok során szóba jöhet.Velünk gyorsan megtalálja amit keres.
http://atvalto.hu/konyha.html~ Bővebben

Kerületi iskolák képekkel, elérhetőségekkel, és fórum lehetőséggel. Az intézmények saját videókat is feltölthetnek az intézmény oldalára. Továbbá minden intézmény 10 szempont alapján értékelhető, elősegítve az oldalt látogató szülők, tanulók választását. Minden intézménynek külön adminisztrációs felület biztosítja az adatok szerkesztését, és napi aktualizálását. Látogatottsági statisztika is van. Ezeken túl online leckefüzet.
http://www.suliindex.hu~ Bővebben

Az általános iskola 1992-ben vette fel Fekete István író nevét. 2004-ben ebben az általános iskolában rendezték a Kele nap nevezetű rendezvényt, ami a Fekete István nevét viselő iskolák országos találkozója.
http://www.feketei-zu.sulinet.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak