Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19052
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 9
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Új és használt mobiltelefonokkal, okostelefonokkal, navigációs készülékekkel,tabletekkel, tartozékaival foglalkozunk. • Szombathelyi székhellyel alakultunk 2006 októberében. • Új és használt mobiltelefonok, okostelefonok, navigációs készülékek,tabletek és azok tartozékaival (akkumulátor, hálózati-, szivartöltő, telefontokok nagy választékban) foglalkozunk. • Szombathely,Kőszegi utcában található üzletünkben szerviz is található, a szervizes kolléga 12 éves szakmai múltjával, mind a telefonok és tabletek a navigációs eszközök hardware, mind a software hibáiban tud segíteni. • Többnyire készpénzért de bizományba is átveszünk új és használt mobiltelefonokat,navigációkat, de be is számítjuk az árba, új vagy használt készülék vásárlásánál. Forgalmazott termékeinkre természetesen garanciát nyújtunk.Az új készülékek esetében min.1év • Mind három mobiltelefon szolgáltató által forgalmazott feltöltőkártyát tudjuk tölteni,és Sim kártyájukat forgalmazzuk. • Szakképzett eladók közreműködésével a lehető legjobb tudásunkat adva állunk minden nap a vásárlók, ügyfelek rendelkezésére. • Üzletfilozófiánk lényege a gyors, pontos, megbízható munka, a kiváló minőség.
http://www.mobilpontszombathely.hu~ Bővebben

Friss hírek, tesztek, érdekességek, minden ami a telefonok világában történik. Kövess minket és nem maradsz le az újdonságokról!
http://mobil365.hu~ Bővebben

A címen egy telefonos zaklatással ill. nem kívánatos telefonszámokkal foglalkozó honlap található, amely internethasználóknak lehetővé teszi tapasztalaik kicserélését elsősorban csaló telefonálókról.
http://www.tellows.hu~ Bővebben

A legfrissebb híreket és termék teszteket találod meg a TechPlus oldalán érthetően, képekkel, magyar videókkal karöltve. Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb tabletről, érdekelnek az új okostelefonok, vagy éppen olvasnál egy notebookról, akkor a TechPlus a Te magazinod!
http://www.techplus.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak