Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18858
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 8
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Cégünk húsz éve foglalkozik vendéglátóegység üzemeltetésével, ebből nőtte ki magát a nagykonyhai gépek kereskedelme. Nemcsak áruljuk, hanem használjuk is az általunk forgalmazott Fagor készülékeket. Végfelhasználói tapasztalattal rendelkezünk, melyet megosztunk a gyártóval. Hat évvel ezelőtt kibővítettük vállalkozási tevékenységünket, azóta új és használt nagykonyhai Fagor gépek értékesítésével foglalkozunk. Elsősorban vendéglátó egységeknek tudunk kedvező áron berendezéseket biztosítani. Bemutatókonyhánkat Fagor készülékekből építettük fel, melyek megtekinthetőek és kipróbálhatóak. Tudjuk, hogy egy adott eszközre a konyhán nem 6-8 hét múlva van szükség, hanem minél előbb. Termékeink jelentős része raktáron van, így megoldható az azonnali szállítás. Partnereink révén országos kiszállítást tudunk vállalni. Szervizháttérrel, országos referenciával rendelkezünk. Készülékeink CE minősítéssel, megfelelőségi nyilatkozattal rendelkeznek, megfelelnek minden jelenlegi gasztronómiai előírásnak, illetve magyar nyelvű használati utasítást biztosítunk hozzájuk.
http://iparifagor.hu~ Bővebben

Hotel berendezés
Hotel berendezés felsőfokon Cégcsoportunk 1991-ben kezdte meg működését hotel berendezés, üzlet berendezés, intézmény- Ipari épületek berendezésével. 25 éves működésünk alatt volt szerencsénk mind a 4 tevékenységi körben számos referenciát szerezni.
http://www.hotel-berendezes.eu~ Bővebben

Kávéautomata és Italautomata kihelyezés
A legjobb használt és új kávéautomaták és italautomaták kihelyezése, bérlése, javítása.
http://www.ncafe.hu~ Bővebben

Hitelesitett bolti mérlegek
Hitelesített bolti mérlegek 3-30kg-os méréshatárral, garanciával, EK hitelesítéssel készletről. Legnépszerűbb ACS, Aclas típusok.
http://www.demandy.hu~ Bővebben

Dagasztógépek a Gastromega Kft.-től
Dagasztógépek széles választéka található meg a cégünk termék kínálatában. A vállalkozásunk ugyanis számos üzemi konyhákban és egyéb a vendéglátó ipari ágazatban használható felszerelést értékesít. Ha Ön is szeretne többet tudni az árucikkeinkről, akkor látogasson el a cégünk a Gastromega Kft. weboldalára.
http://nagykonyhaiberendezesek.hu/dagasztogepek~ Bővebben

A cégünk által kínált papír- és habpoharak nyomtathatóak, Önnek csak el kell küldenie számunkra a szükséges grafikai anyagot, mi pedig rövid időn belül eljuttatjuk üzletébe az elkészült, logózott poharat, pohárgyűrűt. Bízza ránk a teljesen folyamatot és legyen pohara és pohárgyűrűje egyben vállalkozása reklámja!
http://www.papirpohar.eu~ Bővebben

Szeletelőgépek - Kőlux Kft
Automata és félautomata szeletelő gépek nagyüzemi használatra. Alkatrész utánpótlás és szerviz.
http://www.ma-ga.hu/kapcsolat.php~ Bővebben

KitchenAid Bolt
Üzletünk a KitchenAid konyhai gépeinek értékesítésével foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg konyhai gépeink kínálatát!
http://www.kitchenaidbolt.hu~ Bővebben

Butella vendéglátóipari felszerelések
Vendéglátóipar számára megrendelhető eszközök, üveg és porcelán áruk. Edények, tálak, tálcák. Rendeljen, ha vendéglője van tőlünk.
http://butella.hu/akciok~ Bővebben

Cégünk párológépek, olajszűrők, sokkoló-hűtők, vákuumcsomagológépek, egyéb berendezésel forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg kínálatunk!
http://www.kombiplusz.hu/index.php?r=Products~ Bővebben

Cégünk több éves tapasztalattal szállít be és gyárt pizzás dobozokat legfőképpen budapesti és pest megyei éttermekbe. Ha induló pizzériája van, akkor kis befektetéssel elindulhat általános nyomatos pizza dobozainkkal. Működő éttermébe már kis példányszámban gyártathat egyedi nyomatú pizza dobozokat, akár 3 színnel. Pizzadoboz gyártás minden mennyiségben!
http://pizzadoboz.co~ Bővebben

Az Indepack Magyarország Kft. nem csupán olcsó csomagolást, hanem teljes körű megoldást kínál vendéglóipari cégeknek, hogy minél kényelmesebben és olcsóbban tudják csomagolóeszközeiket beszerezni. Cégünk kínálatában megtalálhatók többek közt: műanyag és papír termékek, poharak, eldobható műanyag evőeszközök, tányérok, dobozok, edények, valamint kiegészítő termékek.
http://www.indepack.hu/termekek.php~ Bővebben

ACS A mérlegek hitelesítve akár 15 vagy 30 kg méréshatárral tornyos vagy lapos kivitelben, raktárról azonnal. Szállítási, utánvétes lehetőség, holnap már akár azzal a mérleggel szolgálhatja ki vevőit melyet ma rendel meg nálunk.
http://demandy.hu/index.php/merleg.html~ Bővebben

Minden nap,ügyfeleink segítenek nekünk újra megfogalmazni mi az amit jól csinálunk, és mi az amit még jobban csinálhatnánk. Válassza a CWS-t, ha jó benyomást akar tenni munkatársaira, vásárlóira, vendégeire! A CWS fullszervíz biztosítja Önnek a folyamatos után töltést és cserét termékeire.
http://www.cws-boco.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak