Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19152
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 7
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Műgyanta termékek készítése, öntése a szakterületünk. Ha üvegszálas műgyantából szeretne gyártani bármit, akkor mi vagyunk az ideális választás. Nagykovácsiban lévő műhelyünkben készítünk Önnek amit csak szeretne. Szinte minden elkészíthető műgyantából, akár üvegszál erősítéssel, akár karbonnal átitatott műgyanta segítségével. Ha műanyag alkatrész javításról van szó, akkor is segítünk Önnek! Nagy szakértelemmel hegesztünk javítunk műanyag termékeket, vagy ha szükséges akár sablon készítés után, üvegszálas műgyantából is elkészítjük, kiöntjük, vagy akár gyártjuk is a kívánt terméket. Nézze meg weboldalunkon a korábbi műgyanta termékeket, és győződjön meg róla, hogy előttünk nincs akadály, ha műgyanta sablon elem készítésről van szó. Budapest és térségéből (Nagykovácsi, Budapest, 2. kerület, Budapest környéke, Pest-megye, Budakeszi, Érd, Törökbálint, Solymár) várjuk ügyfeleinket, ha műgyantázásról van szó, vagy műanyag hegesztésről javításról. Szolgáltatásaink: gépjárművek műanyag alkatrészeinek javítása lökhátrítók műanyag hegesztése, egyedi darabok gyártása üvegszál és karbonszál erősítésű sport- és egyéb eszközök javítása készítése tartályok, medencék üvegszálas műgyantával való burkolása, felújítása autó tuniningok, spoilerek, hátsó szárnyak készítése, javítása. Várjuk hívását.
http://mugyantaelemkeszites.iwk.hu~ Bővebben

Műanyag és könnyűfém forgácsolás, marás. Műanyag és könnyűfém alkatrészek gyors és precíz elkészítése (legyen szó prototípusról, egyedi szervíz alkatrészről, vagy kis- és középszériás sorozatgyártásról). ABS, Polyamid, Delrin, PVC, Alu,mínium, réz, stb. készülékházak egyedi megmunkálása. Sztenderd készülékház vásárlása esetén kivágások, furatok, süllyesztések utólagos marása nagy precizitású CNC 4D marógéppel. Célszerszámok gyártása Egyedi alumínium és réz szerszámok gyártása, tervezése.
http://www.plasticpro.hu~ Bővebben

Bondex Kft szilikonfeldolgozó üzemében extrudált és préselt szilikon termékek gyártását végezzük. Fő termékeink között megtalálhatók: szilikon cső, szilikon lemez, szilikon szalag, szilikon tömítőzsinór, szilikon profil, szilikon ablakszigetelő profil tömítések, habosított szilikon termékek, valamint kétkomponensű szilikongumi, RTV2 önthető szilikon termékek, szilikon ragasztó, szilikon zsír és szilikon olaj termékek, ipari élelmiszer és gyógyszeripari felhasználásokra, valamint lakossági célú hobby alkalmazásokhoz. Préseléssel különbőző szilikon műszaki formacikkek, pillangószelep tömítés, borászati szilikon dugó, színterező és maszkoló elemek, o gyűrű termékek széles skálája készül.
http://www.szilikonok.hu~ Bővebben

Szemi-Pack Kft. az egyik leginnovatívabb magyarországi gyártója, és nemzetközi szereplője a csomagolóanyag piacnak. Több mint 8.000 féle cikket kínálunk különféle ágazatokban, mint a gyümölcs és zöldségek, dísznövény-kertészeti , az élelmiszeripar és más ipari felhasználások területén. A csomagolt termékekhez igazított különböző csomagolási megoldásainkkal valamint standard termékeink akár egy munkanapon belüli szállításával profitálhatnak ügyfeleink.
http://szemipack.hu~ Bővebben

Cégünk termékpalettáján számos szilikon termék megtalálható. Elsősorban extruzióval és prés technológiával előállított melegen vulkanizált szilikon termékek gyártására szakosodtunk. Ilyen termékek a szilikon csövek, zsinórok, profilok, lemezek, formacikkek. Kereskedelmi termékeink szilikon olajok, zsírok és kétkomponensű önthető szilikonok.
http://szilikonfeldolgozo.hu/termekeink/~ Bővebben

Sári Szilikonfeldolgozó Kft.
Cégünk 2010 februárjában csatlakozott, az akkor még igen szűk hazai szilikongumi feldolgozók táborába. Közel 20 éves szakmai tapasztalatot ötvöztünk egy teljesen újszerű, egyedi, fiatalos lendülettel és szemlélettel, hogy a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. minden téren megfelelhessen a XXI. század követeléseinek és elvárásainak. Fő tevékenységünk a HTV WMQ szilikongumi termékek gyártása és fejlesztése. Az első perctől kezdve olyan gyártási kultúrát igyekeztünk cégünk üzemében kialakítani, ami véleményünk szerint egy szilikonból készülő terméket meg kell, hogy illessen. Ilyenek a labor tisztaságú gyártási körülmények, a precíz és célorientált gyártógépek, korszerű és nagypontosságú mérőműszerek a tanúsított ISO minőségirányítási rendszer és természetesen a megfelelő minőségű és tisztaságú szilikon alapanyag. A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. kizárólag, Európa egyik tradicionális alapanyaggyártójának a német Wacker Chemie AG-nak a kiváló minőségű és szigorúan ellenőrzött szilikon alapanyagait használja fel a termékei előállításához. Termék fejlesztések, egyedi szilikon igények esetén a Wacker teljes szervízszolgáltatását élvezhetjük, így rendelkezésünkre állnak anyag és termék vizsgálatok, tanúsítványok, igazolások és laborvizsgálati lehetőségek. Szilikon termék gyártás terén szeretnénk teljes szolgáltatást nyújtani magán és céges partnereink számára. Legyen szó általános extrudált vagy préselt szilikongumi gyártmányról vagy egyedi igények és követelményeknek eleget tevő high-tech szilikongumi termékről. Bízvást állíthatjuk, hogy szakembereink szakirányi képzettsége és szakmai elismertsége a hazai viszonylatban példaértékű és kiemelkedő. Számos kitüntetett fejlesztés, megoldhatatlannak bélyegzett szilikon alkatrész és közel 1000 elégedett visszatérő ügyfél a magán, az ipari, élelmiszeripari, orvosi vagy a gyógyszergyári szektorból.
http://szilikonfeldolgozo.hu~ Bővebben

Cégünk, a PG Plast fő szakterülete a műanyag medencék, tartályok gyártása, valamint a rakterek burkolása, és egyéb műanyagipari termékek készítése.
http://www.pgplast.hu~ Bővebben

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol jelentős tapasztalattal és nagy gyakorlattal rendelkeznek a különböző típusú vezetékek és kábelek konfekcionálásában, valamint a kábelkorbácsok gyártásában és értékesítésében? Akkor a Berényvill Kft. honlapján a lehető legjobb helyen jár!
http://www.berenyvill.hu~ Bővebben

Cégünk közel 20 éves szervezeti múlttal 1992-ben alakult Kft.-vé, teljes magyar tulajdonnal. Fő tevékenységünk a gumiipari termékek gyártása és forgalmazása. Fő tevékenységünk a gumiipari termékek gyártása és forgalmazása. Az autóiparon belül burkolt, fogazott és hosszbordás autóipari ékszíjak gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Ezen felül profilunk része a gépalkatrészek (ékszíjak, lapszíjak, gömbszíjak, hevederek), lemezek (gumilemez, parafa, filc, perforált és tömítő lemez) és acéltermékek (perforált, expandált lemezek) is. Az ipar, a mezőgazdaság területére gyártunk és forgalmazunk gumi és műanyag szállítószalagokat. A hevederek lehetnek egyszerű, profilozott, speciális hordfelületűek. Cégünk telephelyei Szigetcsépen és Szombathelyen találhatóak. Szigetcsépen gyártással és kereskedelemmel, míg Szombathelyen kereskedelemmel foglalkozunk. 2000 óta ISO 9001-2000 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk. Gyártásunkat és kereskedelmünket ezen irányelvek alapján működtetjük.
http://www.capribelt.hu~ Bővebben

A ZSOMBI PLAST Kft. immár három éve műanyag tartályok, főleg vízgyűjtő tartályok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Cégünkfoglalkozik házi szennyvíz átemelő aknákkal, esővízgyűjtő tartályokkal és egyéb műanyag tartályokkal. További információkat weboldalunkon talál!
http://zsombi-plast.hu~ Bővebben

Egyedi tervezésű műanyag alkatrészt gyártására lenne szüksége? Válasszon minket! Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal, partnereink igényeire szabott, egyedi gyártószerszámokkal állunk rendelkezésére, ha fröccsöntésre, magas bonyolultsági fokú, precíziós műanyag alkatrészkészítésére van szüksége. Vállaljuk műanyag termékek gyártását nagy tételben akár ipar célokra is. Minőség termékeink a gyógyszerészet és vegyszeripar magas igényeit is kielégítik. I.M. Plast Kft – Műanyagból bármit! Hívjon bizalommal.
http://www.muanyagbolbarmit.hu/froccsontes~ Bővebben

Király és Király Kft. - Műanyagipari termékek
Kertészeti termékeket, kiegészítőséket keres? Válassza a műanyagipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó Király és Király szolgáltatásait. Cégünk kertészeti termékek és kiegészítők mellett, művirágok, méhészeti kellékek gyártásával is foglalkozik.
http://kiralykft.hu~ Bővebben

Főleg szállító - és tárolótartályokkal, kajakok, kenukkal, csónakokkal gyártásával és egyéb üvegszálas termékek gyártásával és javításával foglalkozunk. Márkáink közé tartozik például a Blower, Shark, Orca horgászcsónak is. Lehetőséget nyújtunk uszodák, aquaparkok számára csúszdák megtervezésére és kivitelezésére is. Hívja kollégáinkat bátran a honlapon található elérhetőségeinken.
http://omegaplast.hu~ Bővebben

Cégünk, a HOLES Műanyag - Siklócsapágy Kft. ipari műanyagok forgalmazásával, megmunkálásával és feldolgozásával foglalkozik 1991 óta. Nagyfokú tapasztalattal és profi gépekkel, valamint szakemberekkel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését. Tekintse meg oldalunkat!
http://holes.hu/hu/cimlap~ Bővebben

Gumigyártás - Arábikum 2004 Kft
Gumigyártás vulkanizálással, préseléssel. Takarítógépek gumialkatrészei, targonca abroncsok, szalagfüggönyök gyártása.
http://arabikum.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2~ Bővebben

Formabontó felnőtt ajándékbolt Kecskeméten! Szaküzletünk 2003.-as megnyitása óta erotikus termékek folyamatosan frissülő, széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat hétköznapokon 10-18, szombatonként 10-13 óráig Kecskemét szívében, a Csongrádi út 7. szám alatt. Látogasson el hozzánk személyesen, vagy online és válassza ki a legmegfelelőbb szexi ajándékot! In-team szféra szex shop, a lehető legjobb választás!
http://szexshopkecskemet.hu~ Bővebben

Plasztikszerviz 3000
Cégünk, a Plasztikszerviz 3000 Bt. fő profilja a műanyagipari termékek, elsősorban a műanyag tartályok gyártása, emellett műanyag termékek gyártásával és javításával foglalkozunk.
http://www.plasztikszerviz.hu~ Bővebben

Cégünk nagy precizitással előállított, prémium minőségi gumitermékek gyártásával és teljes körű forgalmazásával foglalkozik. Tekintse meg weblapunkat!
http://arabikum.hu~ Bővebben

magyar tulajdonban lévő vállalat gumialkatrészek gyártásával foglalkozik első sorban padlósúroló gépekhez. Viszonteladóknak is.
http://squeegee-blades.net/cegbemutato.html~ Bővebben

Albuplast Műanyag Feldolgozó Zrt.
Cégünk élelmiszeripari, ipari, raktártechnikai, logisztikai felhaszználású műanyag termékek, ládák forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg kínálatunk!
http://albuplast.hu~ Bővebben

Alexovics Kft.
Vállalatunk plexi és egyéb műanyagok értékesítésével, megmunkálásával foglalkozik. Keresse fel weboldalunkat, ismerje meg termék kínálatunk!
http://alexovics.hu~ Bővebben

Apotuning
Cégünk üvegszálas és poliészter anyagú termékeket, autó és egyéb jármű alkatrészeket, tuningelemeket készít valamint forgalmaz. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg kínálatunk!
http://apotuning.hu~ Bővebben

Cégünk ipari és építőipari felhasználású műanyag profilok gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg kínálatunk!
http://profilplast.hu~ Bővebben

Techno Cut Hungary Kft.
A Techno Cut Hungary Kft. az ipari szektor azon területei specializálta magát, melyeken konvertálni, illetve feldolgozni kell különböző anyagokat, mint például gumikat, vagy védőfóliákat.
http://technocuthungary.com~ Bővebben

A szalagfüggönyök igen népszerű árnyékolási, térelválasztási és ipari munkavédelmi eszközök. Cégünk fő profilja a szalagfüggönyök, valamint PVC és ipari függönyök készítése ipari felhasználási területre. Termékeink kiváló térelválasztási és munkavédelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, és sok egyéb előnyös funkciót is ellátnak. A szalagfüggöny Önnek is elhozza otthonába, irodájába az esztétikum, modernitás és funkció ötvözetét!
http://szalagfuggony.co.hu/pvc-fuggony/~ Bővebben

Szeretnél olcsón szilikonzsinórt rendelni de nem tudod hogy hol lenne a legérdemesebb? Akkor ezen könnyedén segíthetünk, hiszen most lehetőséged van kizárólag csak olcsó és jó minőségű termékekhez hozzáférni ha cégünk szolgáltatásait veszed igénybe. Látogass el oldalunkra ahol számos információs és érdekesség vár rád.
http://www.szilikonzsinor.hu~ BővebbenÖsszes találat: 26
0-30 tétel megjelenítve a 26 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak