Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19260
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 5
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Békés Otthon Közös Képviselet és Társasházkezelés
Kiss Krisztina Közös Képviselő és Társasházkezelő vagyok. Államilag elismert OKJ-s szakképesítéssel és hatósági engedéllyel rendelkezem.Előbb voltam tulajdonos mint Közös Képviselő, ezért más szempontok alapján végzem a Társasházak Közös Képviseletének ellátását mint a többi Közös Képviselő. Én nemcsak a megválasztásomkor és az éves beszámoló közgyűlés alkalmával találkozom a tulajdonosokkal, hanem hetente vagy kéthetente legalább egyszer. Személyesen végzem a Közös Képviselet ellátását és a Társasházak üzemeltetését. Azt vallom,hogy csapatban lehet a legjobban és leghatékonyabban dolgozni. Munkatársaim – könyvelő, társasházkezelő, jogász, műszaki szakértő, gondnok, kertész, takarító - részfeladatokat végeznek, melyek rendkívül fontosak és nélkülözhetetlenek, azonban a végső döntést én hozom meg, így a felelősséget is én vállalom. Mindannyian mindig arra törekszünk, hogy a Közös Képviseleti feladatok elvégzése ne zavarja a társasház lakóinak nyugalmát és kényelmét. Fő célunk, hogy otthonaikban biztonságban érezzék magukat, legyen az anyagi vagy műszaki biztonság. Ezért is választottuk szolgáltatásainknak a Békés Otthon Közös Képviselet márkanevet. Kifejezetten preferáljuk, hogy a Társasház tulajdonosai minden problémával bennünket hívjanak. Bővebben a www.tarsashaza.hu weboldalon tájékozódhat szolgáltatásainkról. Kérdéseivel keressen bátran bennünket elérhetőségeinken.
http://www.tarsashaza.hu~ Bővebben

Társasház kezelés - P.Color
Társasházak kezelése teljes körű szolgáltatásként. Könyvelés, adósság közölé és behajtás. Társasházi szoftverek fejlesztése. Közös képviselet ellátása.
http://tarsashazaink.hu/konyveles/~ Bővebben

Cégünk, a Biohilfe 2005 Bt. már több, mint tíz éve nyújt teljes körű társasházkezelési szolgáltatásokat országszerte. Tegyen próbára minket, és csökkentse társasháza költségeit!
http://tarsashazszolga.hu~ Bővebben

A Garkith Kft. társasházkezelési szolgáltatásokat biztosít Budapesten és a környező településeken. Főbb szolgáltatásaink: közös képviselet, könyvelés, egyéni fogyasztáselszámolás, egyéni számlázás, technikai ügyelet, garanciális ügyintézés, műszaki ellenőrzés.
http://www.tarsashazkezeles-bp.hu/tarsashazkezelo-szolgaltatasok.htm~ Bővebben

Társaságunk fő tevékenysége lakóparkok, társasházak, üzemeltetése, közös képviseletének ellátása. Célunk, hogy az általunk kezelt társasházak és egyéb ingatlanok hosszú távon is gazdaságosan üzemeljenek a kiváló műszaki állapot fenntartása mellett.
http://www.ingatlankezelo.eu~ Bővebben

Budapesti társasházkezelés, közös képviselet. Már 10 éve belvárosi irodánkban!
http://www.adriakontakt.hu~ Bővebben

Gabcom Társasházkezelés, szerződésben garantáljuk, hogy, nincsenek rejtett költségek. Tulajdonosi szemlélettel, profi közös képviselet.
http://tarsashazkezeles.gabcom.hu~ Bővebben

Cégünk fő profilja társasházak teljes körű képviselete, nagy gyakorlattal vállaljuk társasházak közös képviseletét. Megbízható, alapos munkát végzünk, melynek ellenőrzésére fejlett informatikai hátterünk ad lehetőséget a tulajdonosok számára. Átlátható és könnyen ellenőrizhető pénzügyek és könyvelés. Ingatlan értékbecslés az ország egész területén, kedvező áron.
http://www.abisa.hu~ Bővebben

TÁRSASHÁZKEZELÉS, KÖZÖSKÉPVISELET, INGATLANKÖZVETÍTÉS, HITELTANÁCSADÁS
http://www.tarsashaz.multiapro.com~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak