Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19260
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 8
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A légcsatorna alapvetően készülhet műanyagból vagy fémből, elrendezését tekintve lehet csillagpontos kialakítású, vagy állhat egy központi gerincből és az arról leágazó vagy abba becsatlakozó mellékágakból, és keresztmetszetére nézve lehet szögletes vagy hengeres kialakítású. Mindnek megvannak az előnyei és hátrányai, így a szakemberek ezek figyelembe vételével tervezik meg az adott felhasználáshoz optimális légtechnikai rendszert. Ha hezitálna, forduljon Hozzánk bizalommal a rendelkezésre álló készlet, valamint a konkrét légcsatorna árak kapcsán! A légcsatorna helyet kaphat az épület szerkezeti elemein belül, de nem ritka, hogy kívül, pl. a tetőtérben lehet csak elvezetni. Ilyen esetekben gondoskodni kell a csatorna hőszigeteléséről is, mert ronthatja az épület hűtésének/fűtésének hatásfokát. Természetesen a légcsatornákba különböző légtechnikai kiegészítők, berendezések is beépíthetők, amelyek fokozzák a rendszer hatásfokát vagy javítják a működési paramétereit; ilyenek például a ventilátorok, hangcsillapítók, tolózárak, zsaluk stb. Érdemes tisztában lenni a légcsatorna árakkal, mivel a jelentős különbségek miatt a kivitelezés totál költségében óriási eltérések lehetnek.
http://ryngbt.hu~ Bővebben

Energetikai tanúsítvány készítés Szegeden és vonzáskörzetében
Vállaljuk energetikai tanúsítvány készítését Szeged és vonzáskörzetében rövid határidővel, korrekt áron. Igény esetén a tanúsítványt 24 órán belül elkészítjük felár nélkül! Mikor kell elkészíttetni az energetikai tanúsítványt? -Új építésű ingatlan esetében a használatbavételi engedélyhez. – Meglévő ingatlanok esetében az ingatlan adás-vételéhez, illetve az egy éven túli bérbeadáshoz. – Pályázatokhoz a meglévő és a tervezett (beruházás utáni) állapotra.
http://energetika-szeged.hu~ Bővebben

Energetikai tanúsítvány készítése gyorsan, precízen és olcsón. Hívjon minket bizalommal, ha professzionális szakemberekre szeretné bízni ingatlana lakás zöldkártyájának elkészítését. Áraink minden költséget tartalmaznak. Ha eladni, vagy bérbe adni szeretné ingatlanát, keressen minket, nem hagyjuk, hogy az energiatanúsítvány hiánya álljon az útjába!
http://www.etanus.hu~ Bővebben

A kondenzációs gázkazánok akár 98%-os hatásfokkal járulnak hozzá otthona fűtéséhez. Váltson Ön is! Válassza a Bosch minőséget gázkazánokban is!
http://www.bosch-climate.hu/termekek/gazkeszulekek/kondenzacios/~ Bővebben

Cégünk épületgépészettel foglalkozik, azon belül is a légszabályozással, légkondícionáló rendszerek teljes kiépítésével. Tevékenységeink közt helyet kap napkollektorok és szolár rendszerek telepítése is, mely a zöld energia növekvő trendjének köszönhetően egyre nagyobb teret hódít. Portfóliónkhoz tartozik a különféle hőlégkezelők illetve hővisszanyerős installációk építése is. Ezen rendszerek felügyeletével és karbantartásával is cégünk foglalkozik
http://www.klima-klimaszereles.com~ Bővebben

Thermorossi vízteres kandallók
A Thermorossi vízteres kandallói egyesítik a központi kazánok és a hangulatos kandallók előnyeit. Meleg olcsón a Frey cégcsoporttól
http://freykft.hu/thermorossi/Vizteres_fa_kandallok~ Bővebben

Eladó Szivattyúk - vízgépészet
Kutak, kerti öntözőberendezések, házi vízerőmű előállítására alkalmas szivattyúk forgalmazása.
http://www.eladoszivattyu.hu/szivattyu-kinalat~ Bővebben

Vállalkozásunk ipari vízkőoldó termékek, valamint épületgépészeti berendezések forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg kínálatunk!
http://vizkooldo.hu~ Bővebben

Buderus - Tétény-Ker
Cégünk épületgépészeti berendezések, központi takarítógépek, fűtési rendszer adalékok forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg termékeink!
http://teteny-ker.hu~ Bővebben

Az alternatív, más néven megújuló erőforrások használata környezettudatos viselkedésre vall. Ez a gondolkodásmód kezd uralkodóvá válni az építőiparban is, az épületgépészet területén is. A legismertebb megújuló energiaforrás a napfény. A napkollektorok használatáról, alkalmazásáról vagy egyéb épületgépészeti megoldásokról kérje az Aqua System munkatársainak a tanácsát.
http://aqua-system.hu~ Bővebben

Talajhőcserélő alkalmazható alacsony energiás épületek, passzívházak szellőztetőgépeinek előfűtésére, előhűtésére.
http://passzivhaz-info.hu/gepeszet/talajhocserelo.html~ Bővebben

Célom, hogy egy közepes árkategóriában csúcsminőségű víz-gáz fűtésszerelési munkát juttassak el vevő körömhöz. Rövid határidőn belül, akár anyagbeszerzéssel.
http://www.profigazszerelo.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak