Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19319
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 6
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak


Fő tevékenységünk, építőipari kivitelezés teljes körű szolgáltatással.
http://www.acsaladihaz.hu~ Bővebben

Central Home - A megbízható ingatlaniroda
Ingatlan adásvétellel kapcsolatos kérdéseivel keressen bizalommal minket! V., VI., VII., VIII. kerületi eladó és kiadó lakásokért és más ajánlatért a Central Home rendelkezésére áll. Keresse a számára legmegfelelőbbet a számtalan elérhető opcióból!
http://www.centralhome.hu/irodak.html~ Bővebben

Energetikai tanúsítvány Budapesten adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz. 2012 január 1-jétől minden értékesítésre kerülő és tartósan bérbe adott épületre kötelező az energetikai tanúsítás. Meglévő épület vagy önálló rendeltetési egység (lakás) eladása vagy bérbeadása tárgyában készült szerződésnek tartalmaznia kell: a vevő vagy bérlő nyilatkozatát arról, hogy a tanúsítványt vagy annak másolatát az eladótól vagy a bérbeadótól átvette. Az energetikai tanúsítvány tíz évig hatályos. Ha a tanúsítvány hatálya alatt az épületre irányadó jogszabályban meghatározott követelményérték megváltozik, az épület energetikai minőségi osztályba sorolását ismételten el kell végezni, ha a tanúsítvány hatálya alatt eladás, vagy bérbeadás történik.
https://www.energetikata.hu~ Bővebben

Értékbecslés Lakások, családi házak, nyaralók, telkek hivatalos értékbecslésével foglalkozom első sorban Fejér megyében. Az Európai Értékelési Szabvány (EVS) módszertani elveit figyelembe véve készül el az értékbecslési szakvélemény. | Ingatlanközvetítés Életünk során átlagosan 1-3 ingatlant adunk – veszünk. De közte jó pár év is eltelik, így változnak a jogszabályok. Többek között ezért is érdemes ingatlanközvetítő segítségét kérni, hiszen mi napi szinten ezzel foglalkozunk. | Tanácsadás Ha saját maga intézné az ingatlan fotózását, hirdetések kifizetését, feltöltését, folyamatos frissítését, a késő esti telefonhívásokat is szívesen bonyolítja stb., de valamiben mégis segítség kellene, ezért van a tanácsadás opció. | Ingatlanfotózás Az ingatlanfotózásnak mára nagy jelentősége lett. Sokan már tudják, hogy nem elég mobillal néhány fotót készíteni a lakásról. Ez bizony komoly előkészülettel és utómunkával is jár, amennyiben szeretnénk kitűnni a tömegből.
https://b3ingatlan.hu~ Bővebben

Épület energetikai tanúsítvány készítés Szigetszentmiklóson és a környező településeken, ingatlan adás-vételhez, pályázathoz, használatba vételi engedélyhez.
http://szigetszentmiklos-tanusitvany.hu~ Bővebben

Ráckeve és környéke ingatlanpiacán dinamikusan fejlődő HONVÁGY INGATLAN megbízható és gyakorlott szolgáltatást nyújt Önnek ingatlana eladásában, bérbeadásában, vagy aktívan részt tud venni leendő otthona megtalálásában. Több mint 15 éve foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, hasznosításával elsősorban Ráckeve és környéki településeken. Ez idő alatt sikerült a lehető leghatékonyabb módszert kidolgoznunk, melynek segítségével a helyi ingatlanpiac fontos szereplője lettünk.
https://honvagyingatlan.hu~ Bővebben

A Haller utcai lakópark kivitelezői azt tűzték ki célul, hogy egy fiatalos, belvárosi lakóközösség számára megteremtsék a lehető legmodernebb, közösségi életre is lehetőségeket biztosító lakóparkot. A lakópark a modern, környezettudatos városi élet hangulatát kívánja megteremteni azon fiatalok és fiatalos gondolkodású emberek számára, akik bár nem akarják elhagyni a mozgalmas belvárosi életet, de változtatni szeretnének annak hátrányain. A Haller utca több irányból is egyszerűen megközelíthető, egyik oldalról a 3-as metró, másik irányból pedig a 4-es, 6-os villamosok felől. A fűtés geotermikus energiafelhasználás révén valósul majd meg, melynek lényege, hogy a földből kiszivattyúzzák a meleget, és ezzel fűtik a lakásokat.Ez egyszerre környezetbarát és pénztárcabarát megoldás.
http://ha11er.com~ Bővebben

Helles Group Kft.
Friss építésű, modern ingatlanok a lehető legjobb áron Pest vonzáskörzetében.
http://hellesgroup.hu~ Bővebben

Ingatlanközvetítés, ingatlan forgalmazás, ingatlan bérbeadás, földterületek, erdők, szántóföldek közvetítése, forgalmazása, ipari ingatlanok forgalmazása, bérbeadása, ingatlanokkal kapcsolatos okiratok készítése ügyvédi háttérrel. Ingatlanok értékbecslése, hitelek ügyintézése, végrehajtásos ingatlanok, családi házak, lakások, irodák, vendéglátó helyek takarítása, duguláselhárítás
https://vasitobiingatlan.hu/hu/~ Bővebben

Eladó ingatlanok, kiadó ingatlanok Magyarország egyik legújabb, országos, ingyenes ingatlan hirdetési oldalán. A megveszLAK.hu-n a hirdetés feladás magánszemélyeknek ingyenes. A hirdetéshez maximum 10 darab kép tölthető fel. Csere lehetőség esetén az ingatlan bekerül az ingatlan csere menüpontba is. A hirdetésekhez vásárolható kiemelés és cimke és lehet licitálni a jobb helyezésért. A mobil változat segít, hogy út közben is kényelmesen böngésszenek a hirdetések között. A portál folyamatosan fejlődik és modern kinézetű.
http://megveszlak.hu~ Bővebben

Banki ingatlanok, árverés előtt álló ingatlanok, exkluzív befektetési ajánlatok, ausztriai síházak, árverési képviselet, pénzügyi tanácsadás. Banki kapcsolataink révén piaci kínálatokban nem szereplő, ún. Off-market ajánlatokat közvetítünk. Keresse meg irodánkat!
http://gdagency.hu/hu/~ Bővebben

Cégünk elsősorban péceli, maglódi és gyömrői, valamint XVII. kerületi ingatlanokkal foglalkozik. Nem csak eladó, de kiadó házakat, lakásokat is talál kínálatunkban.
http://www.houseangels.hu~ Bővebben

Eladó Ikerház Fóton
Fót kedvelt részén eladó ikerház. 2000es évek elején épült az épület, 2013-ban teljes külső felujitás, és 2017 első negyedévében a teljes belső átalakítás, felújítás megtörténik. mindkét lakás 1+3 félszoba, dupla fürdőszobás, egyedi fütésű. A burkolatokat a vevő választhatja ki. Az utcafronti lakáshoz tartozó telek terület ~100 nm. (ár 23.9m) A hátsó lakáshoz tartozó telek ~500 nm (ár 28.9m) Várható befejezés: 2017.03.31.
http://elado-ikerhaz-fot.com~ Bővebben

Ingatlanközvetítés és ingatlanberuházási lehetőségek Hévíz és környékén. Reál Hévíz: Prémium ingatlanok reális áron igényes vevőknek! Új, régi, felújított ingatlanok széles választéka a lakástól a családi házig. Nézzen szét kínálatunkban! http://realheviz.com/
http://realheviz.com~ Bővebben

Találja meg álmai ingatlanját, albérletét, nyaralóját. Diákoknak külön szoba kereső! Van kiadó albérlete? Hirdessen és kövesse nyomon hirdetései aktivitását a dashboard felületen.
http://alberletkereso.com~ Bővebben

A telekvásárlástól az épület teljes kulcsátadásig elégítjük ki ügyfeleink igényeit. Őrségben kínálunk eladó és kiadó házakat, ingatlanokat. Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik az ingatlanok állapot felmérése, ingatlandiagnosztika és ingatlanok értékbecslése. Építőipari tevékenységünk kiterjed az építési tevékenységek teljes spektrumára.
http://www.orsegi.hu~ Bővebben

A weboldalon hasznos információkat kaphatunk az energetikai tanúsítványról. Meddig érvényes az energiatanúsítvány? Milyen dokumentumokra van szükség a munkához? Mi az eljárás menete? Mennyi időt vesz igénybe a helyszíni szemle, s ezt követően mikor készül el a tanúsítvány? Melyek a jogszabályi kivételek, amely esetekben nem kell tanúsítványt készíttetni? Széleskörű, közérthető tájékoztatás és ajánlatkérési, illetve rendelési lehetőséggel.
http://orszagos-tanusito-kozpont.hu~ Bővebben

A Regus a világ legnagyobb irodaszolgáltatója, mely jelenleg 9 irodaházat üzemeltet Budapesten. Olyan irodákat kínál a cég, amelyek minden szolgáltatással fel vannak szerelve, teljesen bútorozottak, és exkluzív belvárosi helyszíneken találhatóak. A Regusnál a legjobb hazai árakon, a legköltséghatékonyabb, rugalmas megoldásokkal bérelhet irodát, akár néhány hónapra is. Virtuális iroda, tárgyalóterem és co-working szolgáltatások is rendelkezésre állnak.
http://www.regus.hu~ Bővebben

Energetikai tanúsítás
Kedvezményes áron vállalom épületek, lakások épületenergetikai tanúsítását. Az energiatanúsítványok elkészítése rövid határidővel, Budapesten ingyenes kiszállással történik.
http://www.energiatanusitvany-budapesten.hu~ Bővebben

Eladó és kiadó ingatlanhirdetések ingyen.
http://vasarhelyi-ingatlanok.hu~ Bővebben

Lakásfelújítást tervez? Most költözött és ráfér az új lakásra egy kis tatarozás? A Házfelújítás segít Önnek, hiszen mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet a felújításhoz. Látogasson el a Házfelújítás weboldalára és böngésszen a hasznos információk között, melyek a segítségére lehetnek!
http://hazfelujitas.net/kornyezetbarat-otthon/~ Bővebben

Otthontérkép
Kedves Szerkesztő, Szeretném ajánlani az Ingatlan rovatukba az Otthontérkép ingatlanportált, amely egy hasznos, felhasználóbarát térképes ingatlankeresési site, innovatív megoldásokkal, és rengeteg adattal, információval a keresőknek és eladóknak. 2 éve működik, mára Magyarország 3. legnagyobb látogatottságú oldala ebben a tematikában, Gemius és Webaudit alapján havi szinten több mint 150 ezer egyedi látogatóval, amely mutatja egyre nagyobb kedveltségét és megkerülhetetlenségét a szegmensben: Bármilyen kérdésük van az oldallal kapcsolatban, állok rendelkezésükre. Üdvözlettel, Fodor Szabolcs
http://otthonterkep.hu~ Bővebben

DBI Ingatlanfejlesztő cég
Ingatlanfejlesztés és evvel kapcsolatos beruházások sora áll rendelkezésre a DBI Ingatlanhasznosító Kft. ajánlatai között. Kattanj rá a dbi.hu netes oldalukra és keress rá a részletekre, amik csak jobban meg fognak győzni arról, hogy a pénzed itt lesz a legnagyobb biztonságban, A referenciák menüpont alatt az előző munkák részletes leírása fog meggyőzni, hogy a DBI az ingatlanpiac ásza. Legyen szó termőföld vásárlásáról, vagy irodák bérléséről itt azt is megtalálhatod. A DBI munkatársai az üzleti élet ismerői és hasznos tanácsokkal látnak el minden nap.
http://www.dbi.hu/ingatlanfejlesztes~ Bővebben

A Lámpaspecialista webshopja, a Philips és Massive lámpák boltja, ahol egyaránt megtalálhatóak a kültéri és beltéri világítótestek. Kérem, keresse fel a honlapunkat a www.lampaspecialista.hu-t!
http://www.lampaspecialista.hu~ Bővebben

Épület hangosítás, tűz és füstjelző elhelyezése, biztonsági kamerák, testre szabott biztonságtechnika.
http://milleralarm.hu/szolgaltatasok/~ Bővebben

Eladó vagy kiadó? Hirdesse meg szövegben, képekkel vagy akár videóval ingyen! Készítse el ingatlana, cége, vállalkozása vagy üzlete reklámvideóját és hirdesse meg itt! Videóhirdetés, ingatlanhirdetés ingyen!
http://eladomkiadom.hu~ Bővebben

DBI ingatlaniroda
Ha nem szeretne sokat várni arra, hogy egy eladó telek az Ön nevére kerüljön, akkor telekvásárlás esetén forduljon hozzánk. Mivel Budapesten kívül több vidéki térségben is rendelkezünk saját képviselettel, az ország egész területén elérhetők vagyunk. Eladó telkeink így nem csak Budapesten vagy vonzáskörzetében találhatók, hanem akár a határ mentén is, külföldön. Profi, képzett munkatársaink operatívan és rutinosan dolgoznak, ismernek minden olyan részletet, ami a gyors ügyintézés javára válik.
http://www.dbi.hu~ Bővebben

A Gyors-Liftszerviz Kft. 1988-óta a mai napig is létező egyéni vállalkozás bővítéseként jött létre 2012-ben. Fő célunk ügyfeleink gyors kiszolgálása a minőség megtartása mellett. Ennek érdekében cégünk 2 szervizautóval dolgozik, melyekben rendelkezésünkre állnak a meghibásodások javításához szükséges cserealkatrészek. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk minden típusú lift javítását, karbantartását, felújítását az 50 kg-os ételfelvonótól a 3000 kg-os hidraulikus teherfelvonóig. Szerződött partnereink esetén a hibabejelentést követően egy órán belül megkezdjük a javítást. A kiszállásért díjat nem számítunk fel.
http://www.gyorsliftszerviz.hu~ Bővebben

Engedje meg hogy bemutassuk Önnek cégünket. A Hazai Felvonó Kft,- ahogy a neve is utal rá,- egy kizárólag magyar tulajdonosokból álló vállalkozás. Sajnos az elmúlt két évtizedben a magyar felvonó gyártás gyakorlatilag megszünt. A régi magyar gyárak és azok termékeinek helyét átvették a külföldről érkezett multinacionális cégek új technológiái. Ma Magyarországon nagyon kevés olyan liftalkatrész van kereskedelmi forgalomban, ami 100%-ig hazai gyártású. Célunk az, hogy ezen alkatrészek és a belőlük készülő felvonó részegységek száma bővüljön. Ezért arra törekszünk hogy szolgáltatásaink keretén belül minél több olyan alkatrész kerüljön az általunk javított felvonókba, mely a hazai gyártás terméke.
http://www.hazaifelvono.hu~ Bővebben

Könnyűszerkezetes Ház Építés
A könnyűszerkezetről: Az észak-európai országokban valamint az Egyesült Államokban több mint 300 éve építenek könnyűszerkezetes házakat, ezzel szemben Magyarországon nagyjából 30 éve. Németországban minden második új ház készül könnyűszerkezetes technológiával, nálunk még csupán 5-10 %. Az egyedi építésű családi házakon túlmenően sorra épülnek lakóparkok és önkormányzati lakások is ezzel a technológiával. Az acélszerkezetek horganyzottak (galvanizáltak) az oxidációnak és a korróziónak is ellen állnak. Az acélkeret kiváló tervezési rugalmassággal rendelkezik, valamint erős, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb méretben készüljenek, mint a fa - továbbá ellenáll a szélnek és földrengésnek.
http://www.konnyuszerkezeteshaz-epites.hu~ BővebbenÖsszes találat: 53
0-30 tétel megjelenítve a 53 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak