Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19319
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 6
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

AZ ALAPÍTVÁNY CÉLJA A közlekedési kultúra minőségének javítása, fejlesztése, megszilárdítása, a képzési rendszerbe való beillesztése. Óvodai és iskolai képzésekben részt vevő gyermekek fiatalok számára rendezvények, konferenciák, versenyek, vetélkedők szervezése, segítése, patronálása. Közősségi szerepvállalás, szerveződések elindítása, azok összekovácsolása. Tehetséges diákok tanulmányainak támogatása. Egészséges életmódra és életszemléletre nevelés.
http://szombathely-alapitvany.com~ Bővebben

Az Őrállók Alapítvány, melyet a 2006-os esztendőben hívtunk életre, közhasznú szervezeti formában tevékenykedik. Célunk a térség, s véle nemzetünk kulturális életének élénkítése, hagyományok ápolása, a természeti és az ember építette környezet kincseinek védelme.
http://www.orallok.hu~ Bővebben

Segít a rákos megbetegedésben szenvedő gyerekek rehabilitációjában. Adója egy százalékával támogassa a Déméter alapítványt.
http://www.demeterhaz.hu~ Bővebben

MaVan Egyesület – A Magyar Vállalkozónők érdekeiért Úgy érzed egyedül vagy Nőként a vállalkozói szférában? Néz be hozzánk, sok vállalkozó Nővel megismerkedhetsz, akikkel egy nyelven tudtok beszélni, és segíteni tudjuk egymást...
http://www.magyarvallalkozonok.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak