Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19319
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 6
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak


Szeretne céget alapítani Németországban? Tájékódjon előtte szakértőink segítségével. Irodánk segít a magyar üzletembereknek a piackutatásban, cégbejegyzésben, hitelügyintézésben, partnerek felkutatásában. Bízza meg irodánkat német cége bejegyzésével.
http://ressler-office.com~ Bővebben

Cégalapítás Németországban
Ha nem tudja, hogyan kezdjen neki, akkor keresse meg magyar ügyvédünket Berlinben, aki segít a magyar vállalkozóknak a német cégalapításban. Tanácsadás, könyvelés-adótanácsadás, gépjármű regisztráció, és székhely biztosítása.
http://nemet-cegalapitas.cegalapitas-romaniaban.hu~ Bővebben

Keressen minket berlini és müncheni irodánkban, ha GmbH-t, vagy UG-t szeretne alapítani Németországban. A KFTkreátor nem csupán a cége bejegyzését végzi el rendkívül gyors határidővel, hanem megalakult vállalkozása könyvelését is rábízhatja magyarul is beszélő könyvelőnkre. Irodánk biztonságos székhelyet is nyújt vállalkozása számára.
https://kftkreator.hu/nemetorszagban.html~ Bővebben

Cégalapításon gondolkodik? Alapítson céget Németországban! A német gazdaság stabil, német cége biztos lábakon állhat és működhet, több németországi cég is nekünk köszönheti, hogy megállja a helyét a német gazdasági életben! Keressen bennünket bizalommal!
http://www.cegalapitasnemetorszagban.hu~ Bővebben

Gazdasági fordítás, szakfordítás
1999 óta, cégünk több száz Európai Unióhoz kötődő szervezet, brókercég, gazdasági szektorban jelen lévő pénzintézet, gazdasági tanácsó és magánszemély számára végzett sikeresen gazdasági szakfordítást. 17 év, és több ezer gazdasági fordítás után, cégünk kiemelkedő szolgáltása a gazdasági fordítás. Miért a Business team Translations fordítóirodát válassza? Mert a gazdasági szektor legkülönfélébb szereplőinek végeztünk több ezer műszaki fordítást, az évek során: Ügyfeleink a következő dokumentumok fordítását rendelték meg: számviteli beszámolók, szerződések, jelentések gyorsjelentések, szabályzatok, Európai Uniós vagy hazai pályázatok, tanulmányok és több száz egyéb gazdasági dokumentum. Csúcsminőségű technológiai háttérrel dolgozunk: A gazdasági ipar változó és egyre szigorúbb igényei megkövetelik, hogy a fordítóirodák egyre rövidebb határidőkkel dolgozzanak, anélkül, hogy ez a minőség rovására menne. Technikai hátterünknek köszönhetően akár 40 lektor, fordító és terminológus kollégánk dolgozhat az Ön projektjén. Az összhang garanciát jelent a gyorsaságra, és a minőségre. Kimagasló minőségben fordítanak professzionális szakfordítóink: a gazdasági fordításainkat cégünknél kizárólag olyan fordító végzi, aki bizonyítottan több éves tapasztalattal, és kellő szakmai ismerettséggel rendelkezik. Kiemelt anyanyelvi lektoraink ellenőrzik az Ön gazdasági projektjének fordítási minőségét, kérés esetén. Bár lektorálásunk külön szolgáltatás, gazdasági fordítás esetén nagyon sokszor szükség van rá. Az Ön projektje így a műszaki piac minden területén helytáll majd. Kiemelt stratégiai partnereink, és hosszútávú stratégiai kapcsolataink élő bizonyítékként szolgálnak, szakmai sikereinkre: Bradmore King Sturge Ernst & Young Audit Kft. OTP Garancia / Groupama Biztosító Zrt. DSR Információ-Technológia Kft. OREX Óra-Ékszer Kereskedőház Rt. Global Expressz Hungary Kft. Hungaropro Kft.
http://businessteam.hu/gazdasagi-forditas~ Bővebben

ISO 9001 (MIR) minőségirányítási rendszer bevezetése
Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetésével cége értéke növekszik, ezáltal előrébb kerülhet a szegmensben versenyző vetélytársakkal szemben. Ügyfelei és beszállítói is értékelni fogják, hogy fontosnak tartja vállalatának és szolgáltatásainak minőségét. Nálunk, a TomaGroupnál munkatársaink mind azon dolgoznak, hogy az Ön cége minél inkább minőségi megítélésben tündököljön.
http://www.tomagroup.hu/iso9001~ Bővebben

VIIR az Ingatlannyilvántartási szoftver 2011-2015 közötti időszakban kifejlesztettük a VIIR elnevezésű szoftvert, amely az ingatlan üzemeltetés korszerű eszközeként használható. A fejlesztés során konkrét, az önkormányzati szféra ügyviteléhez igazított program valósult meg . A VIIR szoftver WEB alapú rendszer, az adatbázis felhő alapú. A felület lehetőséget biztosít az ügyvitel során felmerülő műszaki és gazdasági események hatékony kezelésére.
http://www.viir.hu~ Bővebben

A műszaki ellenőr tevékenysége a műszaki tervek maradéktalan végrehajtásának ellenőrzését tekinti fő feladatának minden olyan építkezésen, ahol több szakma is jelen van.
http://www.muszaki-ellenor.eu~ Bővebben

Magyarországon minden eddiginél nagyobb szakemberhiány van a munkaerőpiacon. A felmérésünkben megkérdezett vállatok 48%-a állította, hogy egyre nehezebb dolguk van a megfelelő jelöltek megtalálásában. A HR tanácsadók szerint, a meghirdetett pozíciókra egyre kevesebben jelentkeznek, továbbá idén is kevés az olyan jelölt, aki megfelelő tudással és szakmai tapasztalattal rendelkezne.
http://hianyszakmafelmeres.hu~ Bővebben

Akárkinek kellhet egy olyan segítség, amely által egyszerűen ki lehet számolni a bért. Weblapunkon egy ehhez kellő bérkalkulátor van telepítve, tehát bármely időben kiszámítható akárki bére. Nyilván mindenki felteheti a kérdést, hogy valóban olyan lényeges ez a számolás? Természetesen igen, rendkívül lényeges, hogy manapság kinek mennyi a bére, ehhez pedig szükséges egy bérkalkulátor!
http://www.berkalkulator-aktualis.hu~ Bővebben

Trendinfo
Értesüljön arról, hogy mi jelenleg a legnépszerűbb keresőszó. Figyelje meg a az előző év legnépszerűbb keresőszavait, Youtube videóit. Tudja meg mások mire kíváncsiak, hátha az Önt is érdekli!
http://trendinfo.hu~ Bővebben

A Layher Kft. családi vállalkozás, mely generációk óta az állványozással foglalkozik. A Layher termékek biztonságosak, folyamatosan és változatlanul megfelelnek az érvényben lévő minőségi tanusítványoknak. Állványaink között megtalálhatóak a homlokzati, alátámasztó, guruló, ipariállványok, valamint termékeink között szerepelnek a védőtetők, létrák és színpadok is. Honlapunkon megtekintheti, hogy mely projektek során használták az állványainkat. Az állványok forgalmazása mellett oktatással is foglalkozunk, melynek keretein belül megtanítjuk a szakembereket, hogy hogyan tudják precízen és gyorsan össze- és szétszerelni az állvány alkatrészeket.
http://layher.hu~ Bővebben

Forgalomnövelés - Marketing
Vállalkozások számára nélkülözhetetlen a marketing, a seo, a jó megjelenés. Ezeken a területeken dolgozunk már több mint 10éve.
http://budapestmarketing.hu~ Bővebben

Teljes körű könyvelési szolgáltatások az Arz-tól! Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják jelentkezését!
http://www.arz-konyveles.hu~ Bővebben

Online Pénztárgépek Kereskedelme
Cégünk, az Amőba 2000 kft. profi és minőségi, NAV által engedélyezett online pénztárgépek forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket raktárról, már 5 napon belül kiszállítjuk önnek! Tekintse meg oldalunkat bővebb információkért!
http://www.on-linepenztargepek.hu~ Bővebben

A barterváltó az alternatív, hosszú távon megtakarítást biztosító fizetési megoldás! Tekintse meg ajánlatainkat, és regisztráljon Ön is!
http://www.billbarter.com~ Bővebben

stockportal.hu
Gazdasági,pénzügyi és Tőzsdei Portál. Hirek Gazdaság,pénzügy és Tőzsde témából. Fundamentális és Technikai elemzése.
http://stockportal.hu~ Bővebben

Gazdálkodással foglalkozó cégek, vállalkozások zavartalan működésüknek egyik alapfeltétele, hogy adósságaik, kinnlevőségeik jelentősen mértékben megfogyatkozzanak, vagy teljesen megszűnjenek. Erre több lehetőség is kínálkozik. Vegye igénybe cégünk szolgáltatását, adja el követeléseit. Keressen minket az interneten vagy személyesen irodánkban.
http://www.intrum.com/hu~ Bővebben

Az Ön cégében is gondot okoz a létszámstop vagy jogszabályok folyamatos változása? Szabaduljon meg Ön is a házi bérszámfejtésből adódó felelősségtől és a magas költségektől! Bízza cége bérszámfejtését a Hr-Face szakértő csapatára! Ha költségeket szeretne megtakarítani, miközben szívesen átruházná a felelősséget is külsős szakértőkre, akkor Önnek is a bérszámfejtés kiszervezése jelent megoldást!
http://www.hr-face.hu~ Bővebben

A Dél-borsodi Egészségügyi és Szociális Klaszter web lapja.
http://www.klaszterazegeszsegert.hu~ Bővebben

A cegexpressz az a nagyszerű internetes oldal, ami számtalan előnyt tud biztosítani a látogatók számára, mivel tartalmazza az összes hazai vállalatot, tehát ha például Önnek egy megbízható költöztető cég szolgáltatásaira lennek szüksége, de nem tudja, hogy a közelben milyen vállalatok is foglalkoznak ezzel, akkor ebben a cegexpressz segít.
http://www.cegexpressz.hu~ Bővebben

Ügyvédi irodánk a gazdasági jog széles spektrumát átfogó jogi szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésére. tevékenységünk átfogja a vállalkozások valamennyi létszakaszát a megalapítástól, adótervezéstől kezdve a terjeszkedésen keresztül a megszüntetésig. A speciális gazdasági területek mellett általános szerződésjogi, peres és hatósági képviseletettel, cégjogi megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
http://www.kvgugyvediiroda.hu~ Bővebben

A jogszabályok sok esetben írják elő könyvvizsgálat kötelező elvégzését, annak érdekében, hogy a nyilvánosan hozáférhető információk megbízhatók legyenek. A könyvvizsgálat mind személyi, mind tevékenységi szabályaiban erősen behatárolt. Csak jogszabályokban meghatározott képezettséggel és tapasztalattal rendelkező személy végezhető könyvvizsgálatot, aki az erre előírt regisztrációval, kamarai tagsággal rendelkezik.
http://www.konyvvizsgalat.info~ Bővebben

"Az offshore cégek kiváló adótervezési és vagyonvédelmi eszközt jelentenek. mindez változatlanul igaz akkor is, ha az operatív, aktív offshore cégek lehetőségei némineműleg beszűkültek az utóbbi időben. Az offshore cégeknek megfelelő helyszíneken a legtöbb esetben nem ismerik el a más államokban meghozott ítéleteket, vagy hatósági intézkedéseket.
http://www.offshore-cegek.com~ Bővebben

A részvénytársasági formai magasabb szintű bizalmat és elismertséget kölcsönöz egy cégnek. Az rt-k alapítását követő további kötelezettségei nagyrészt azonosak a kft-kre iráynadó szabályokkal.
http://www.zrtalapitas.hu~ Bővebben

Az Ausztriában tapasztalható magasabb életszínvonal, a valóban nyugat-európai átlagjövedelmek biztosabb és jobb megélhetést biztosítanak a magyar vállalkozóknak, mint a hazai viszonyok. A kezdeti nehézségeket leküzdve azonban a vállalkozók a valóban őket segítő környezettel találkoznak Ausztriában.
http://www.ausztriaicegalapitas.com~ Bővebben

Portálunkon bemutatjuk azokat a különbségeket, amelyek segíthetnek abban, hogy valós képet kaphassunk a szlovák cégalapítás vélt előnyeiről. Fontos megjegyezni, hogy a vélt előnyök ellenére a Szlovák vállalkozásból kivont jövedelem igen magas forrásadóval terhelt, szemben a magyar, vagy egyes EU tagállamokból a tulajdonosnak történő kifizetések.
http://www.szlovakcegalapitas.com~ Bővebben

Mi a csődeljárás lényege a hitelezők szempontjából? Mi különbözteti meg a csődeljárást és a felszámolást? Mikor érdemes a csődeljárás mellett dönteni? Mi történik a csődeljárásban a legtöbb esetben? Mennyi idő szükséges a csődeljáráshoz általában? Mennyi idő alatt fejeződik be egy felszámolás egyszerűsített eljárásban?
http://www.csodeljaras.net~ Bővebben

Nem könnyű egy offshore céget megalapítani, de velünk semmi sem lehetetlen. Nem tudjuk eleget reklámozni magunkat, hogy aki a biztosra csapatra vágyik és szeretné, hogy a cégét olyanok alapítsák meg, akik már számos ilyen munkálaton vannak túl, akkor habozás nélkül minket válasszanak. Te sem habozz, hiszen az ilyesmit nem utasítja el az ember.
http://www.companysolutions.hu~ Bővebben

Keresgélj az állásajánlataink között, és találd meg álmaid állását.
http://www.randstad.hu~ BővebbenÖsszes találat: 36
0-30 tétel megjelenítve a 36 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak