Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 19319
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 6
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Naturalstudio.hu
A craniosacralis rendszer jelenti azt az élettani környezetet, melyben az idegrendszer él, fejlődik és működik. A terápia célja a craniosacralis rendszer kóros működésének helyreállítása egy nagyon gyengéd un. mikromanipulációval. Célja továbbá a test kötőszövetes rendszerében lévő kóros feszültségek oldása, illetve a korábbi traumák érzelmi lenyomatainak oldása, az egészség és jóllét helyreállításának támogatása és a prevenció.
http://www.naturalstudio.hu/craniosacralis-terapia-debrecen/~ Bővebben

Rofé Naturale Egészségközpont
A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. A talpreflexológia segítségével könnyebben lehetünk egészségesebbek, energikusabbak, karcsúbbak és kiegyensúlyozottabbak, az idegrendszer, a hormonrendszer, a belső elválasztású mirigyek munkája összehangolódik, kiegyensúlyozódik, és a szervezet öngyógyító folyamatai felerősödnek. Első alkalommal a terapeutánk tájékozódik a páciens kórelőzményeiről. Megismeri a beteg kórtörténetét, majd elkészíti a kezelési térképet, illetve a masszázstervet. A talpreflexológus meghatározza a pontos menetrendet, és a fontossági sorrendet a kezelendő zónák tekintetében. Ezt követően a kezelési terv alapján megkezdi a kezelést
https://rofe.hu/kezelesek/talpreflexologia/~ Bővebben

A Theta Healing egy nagyon gyors és hatékony energia gyógyászati módszer, amelynek segítségével rövid idő alatt jelentős változásokat lehet elérni az életed bármely területén. Ott ahol valami megoldandód van, de az is előfordulhat, hogy ugyanaz az energia mintázat több területen is érint, és ha egy területen megoldod, akkor ez a többire is hatni fog. A párkapcsolataid alakulásában a boldogságodban vagy a bőség elérésében megtapasztalhatsz néha akadályokat. A jó hír az, hogy ezeket úgynevezett ásás technikával könnyedén felderítheted, ebben segítségedre lesz a konzulens és a meditatív állapot. Ha már felismerted mi az, ami miatt nem boldogulsz valamelyik területen, ahogyan szeretnél akkor már csak annyi a dolgod, hogy ezeket kitakarítsd a theta healing kezelés alkalmával és helyettük a theta healing konzulens megtanítja a tudatalattiddal a pozitív megfelelőjüket. A bőség, a boldog párkapcsolat és a harmónia számodra is elérhetőek, csak ki kell nyitnod a számukra az ajtót. A sikertörténetekben érdekes sztorikat olvashatsz az eddigi tapasztalatokról. Ha neked is van megoldani valód és úgy érzed, ez a technika a segítségedre lehet akár meg is tanulhatod.
https://www.thetagodollo.hu~ Bővebben

Barátcserje fogyasztásával előnyei.
A barátcserje jellemzőit ismerhetjük meg a cikkek segítségével. Többféle előnnyel is rendelkezik ez a termék, amely a szeméremfa termése. A Földközi tenger vidékén és Közép Ázsiában őshonos. Nagyszerű segítség a premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteinek enyhítésére, amely mellett segítségével serkenthető a szoptatós anyák tejelválasztása és a termékenység is fokozható.
http://baratcserje-kapszula.hu/mindenki-eseteben-mukoedik-a-baratcserje~ Bővebben

Amikor elismered, felismered, hogy a változás kulcsa benned van, megérkeznek hozzá az eszközök is. Remélheted, hogy valaki kívülről majd felbukkan az életedben és megment, de csodavárás nem éppen konstruktív dolog, ha te magad kész vagy beleállni az erődbe azzal nagyot fordíthatsz az életed szekerén. Ha felbukkan az eszköz ehhez, akkor lehet, hogy nem is olyan nehéz elindulni az úton… Mi az, amiben te szeretnél változtatni? Ha most eléd toppanna, egy tündér a varázspálcájával mi lenne, amit kérnél tőle? Bátorságot, erőt, kreativitást, több pénzt, vidámságot, önbizalmat egészséget vagy egy társat esetleg mindezt egy csomagban? Mindez lehetséges egy csodás eszközzel, amelynek a neve théta Healing technika. A théta az agynak az az állapota mikor már majdnem elalszol, de még mindent hallasz és érzékelsz magad körül. Ezeket a théta agyhullámokat használva varázslatos változások érhetőek el az életedben. A tudatalatti küszöbén az agyunk fogékony állapotban van a tanulásra, gyógyulásra, tudatalatti mintáink, fóbiáink feloldására és mindez, ha kész vagy rá akár azonnali változásokat hozhat az életedben. A technika elsajátítása mellett nem árt az átalakulásba vetett megrendíthetetlen hit és persze a gyakorlás is szükséges az eredmény eléréséhez. A Théta Healing kezelés kényelmes, ülő testhelyzetben zajlik és a théta térben tartózkodni a földdel és az éggel egy időben összekapcsolódva lenni igen kellemes állapot. A mély meditatív állapotban a teremtő térben minden lehetséges, amit addig teljesen megoldhatatlannak véltél. A kezelés során a konzulens kérdési nyomán felbukkannak azok a negatív élmények, amelyek beleragasztanak a problémádba, és amelyek miatt nem vagy képes a továbblépésre. A Feltétel Nélküli Szeretet terében te magad is képes vagy ránézni azokra a dolgokra, amelyeket hát lakat alatt őriztél eddig a tudatalattid legmélyén és elengedni is képessé válsz őket. Így többé már nem tudják fenntartani a problémádat, továbbléphetsz. Ha te magad is szívesen kipróbálnád ezt a csodás módszert, akkor látogass el a Thetaforras.hu oldalra ahol akár Théta tanfolyamot is választhatsz ha elsajátítanád a módszert.
http://www.thetaforras.hu/theta-healing/~ Bővebben

A Bars kezelés során lelassulnak az agyhullámok, pihent, ellazult állapotba kerülhetsz. Mindezt a fejen lévő 32 energiapont gyengéd érintésével lehet elérni, amelyek mindegyike különböző életterületekhez kapcsolódik és eltárolja a hozzájuk kapcsolódó nézőpontjaidat, hiedelmeidet ebből az életedből vagy akár régebbről is. A régi megrekedt energiák feloldása lehetővé teszi a könnyed változást és azt, hogy minden kezelés után tudatosabbá válhatsz. A legrosszabb, ami történhet, hogy úgy érzed, kaptál egy kellemes fejmasszázst a legjobb esetben pedig az egész életed új fordulatot vehet. A Bars kezelés ahhoz hasonlítható, amikor töredezettség mentesíted a számítógéped merevlemezét és letörlöd róla a használaton kívüli fájlokat. Az univerzumban jelenlévő energia átjárja a testedet és nagyobb békét könnyedséget érezhetsz. Azokban a helyzetekben, amelyek eddig kiakasztottak azt tapasztalhatod, hogy többé már nem izgatnak. Az alvásproblémáid is megszűnhetnek és a befogadásod minden egyes kezeléssel növekszik. Ha többet szeretnél tudni az Access Bars kezelésről keress elérhetőségeim bármelyikén.
https://ugorjazorombe.hu/access-bars-kezeles-3/~ Bővebben

Önmagunk megismerése, megfelelő motiválása Útmutatás céljaink eléréséhez Test-lélek-szellem harmóniájának megteremtése Egészségtervezés Sikeres értékesítés Csapatépítés Burnout prevenció Tréningek, elvonulások, coaching, egyedi ajánlatok, online tanfolyamok
https://lifeakademia.hu/hu/amiben-segithetek/~ Bővebben

A citromfű az árvacsalánfélék csoportjába sorolható gyógynövény, amely többféle gyógyhatással is rendelkezik. Kapszula, tinktúra és tea formájában is könnyedén beszerezhető termék, amelyet alkalmazhatunk megfázás és reumatikus fájdalmak kezelésére egyaránt. Emellett hatékony megoldást kínál depresszió, szorongás, álmatlanság és emésztési problémák esetén egyaránt.
http://citromfutea.hu~ Bővebben

A cikkek segítségével megismerhetjük az Emóció 7.84 étrend-kiegészítő tulajdonságait és egészségre gyakorolt hatásait egyaránt. Az immunrendszer támogatása elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez és védelméhez egyaránt. Magas antioxidáns hatású étrend-kiegészítő, amelynek köszönhetően betegségek kialakulása előzhető meg, támogatható a méregtelenítés és az emésztés is.
http://emocio.net~ Bővebben

A Törökugrató Dental az ország első esztétikai-alternatív fogászati centruma ahol egyesül az esztétikai fogászat igényessége a fájdalmatlan fúrás nélküli ÚJ orvosi beavatkozások technikáival, Dr Mészáros Tamás irányítása mellett. Ezen kívül szájsebészet, fogszabályozás,komplex kezelési szemlélet várja!
http://www.torokugratodental.hu~ Bővebben

A cikkek segítségével részletesen ismerhetjük meg a ginkgo biloba jótékony hatásait és előnyeit. Ez a világ egyik legősibb növénye, amely többféle egészségügyi előnnyel rendelkezik. Kezelhetőek segítségével az izomgörcsök, az izomgyengeség. Rendszeres fogyasztásával megelőzhető az Alzheimer-kór kialakulása, valamint csökkenthető segítségével a fejfájás, a szorongás, a depresszió és a szédülés tünetei.
http://ginkobiloba.hu~ Bővebben

Crystal Silver - ezüst kolloid.
Az ezüst kolloid jótékony hatásai és egészségre gyakorolt előnyeit is megismerhetjük a cikkek segítségével. Az ezüst kolloid külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható termék, amely hatékonyan alkalmazható különféle bőrbetegségek kezelésére, továbbá segítségével a húgyúti fertőzések és a különféle légúti megbetegedések is hatékonyan kezelhetőek.
http://flavin7-vitamin.hu/crystal-silver.html~ Bővebben

A chia-mag előnyei.
A chia-mag számos egészségügyi előnnyel rendelkező szuper élelmiszer, amely könnyedén beilleszthető bármely étrendbe. A fogyókúrázók körében ismert elsőként, hiszen nagyszerű kiegészítője lehet egy súlycsökkentő diétának is a magas rost tartalmának köszönhetően. Emellett a chia-mag természetes gyógyszere a 2-es típusú cukorbetegségnek. Továbbá csökkenti a magas vérnyomást, fokozza a teljesítmény, valamint immunerősítő hatásokkal is rendelkezik.
http://flavin7-vitamin.hu/chia-mag.html~ Bővebben

A Bioptron fényterápia természetgyógyászat
A Bioptron fényterápia a természetgyógyászat rendszerébe illeszkedik, kozmetikai területen alkalmazva pedig alternatív kozmetikának is tekinthető valamint a gyógykozmetikában is jól használható. A Bioptron fény mesterséges napfény, amely a napfénnyel megegyező módon a szervezet biológiai folyamatait aktiválja, és ezáltal ér el eredményeket.
http://arcapolas-fenyterapiaval.hupont.hu/a-bioptron-fenyterapia-termeszetgyogyaszat/~ Bővebben

A q10 koenzim egy csodaszer, amelyet a szervezet maga is képes előállítani egy bizonyos életkorig, azonban az idő elteltével külsőleg kell pótolnunk. Számos jótékony hatással bír, amely segítségével növelhető a teljesítmény és az állóképesség, normalizálható a vércukorszint és csökkenthető a vérnyomás is. A q10 koenzim fogyasztásával támogatható a fogyás is.
http://q10-koenzim.hu~ Bővebben

Milyen kapcsolat van a meditációs gyakorlatok, a bioboltok és az egészség között? Erre és más hasonló kérdésre kaphatunk választ a cikkek között. A meditációs folyamatoknak köszönhetően elérhető a lelki nyugalom, amelynek köszönhetően a külső feladatokat és problémákat is könnyebben dolgozza fel a szervezetünk. Emellett a bioboltok termékeinek köszönhetően igazán értékes tápanyagokat juttathatunk szervezetünkben. Vagyis ép testben ép lélek jelszóval hatékonyan védhetjük egészségünket.
http://meditationcenter.hu/biobolt~ Bővebben

A lapacho tea segítségével betegségek kialakulása előzhető meg, valamint a kezelésnél is hatékonyan alkalmazható ez az igazán sokoldalú termék. A lapacho tea elsősorban megelőzés céljából fogyasztható, azonban számos más egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Évezredek óta használják gyógyászati célokra. Magas antioxidáns hatásának köszönhetően képes megakadályozni a káros szabad gyököket.
http://lapachotea.hu~ Bővebben

Tudj meg minden fontos információt az otthon is kezelhető szemproblémákról, valamint azokról, amelyekkel azonnal orvoshoz kell fordulni. A szem legfontosabb vitaminja az A-vitamin, amely a retinának egy fényérzékeny pigmentjét alkotja. Itt fontos információkat ismerhetünk meg a botoxról és annak alkalmazásairól.
http://szemapolas.hu/egeszseg.html~ Bővebben

A cotifibra egy természetes alapú bélradír, amely kivikivonat alapú. Magas pektin tartalmának köszönhetően kíméletesen tisztítja a bélfalakat. A cotifibra bélradír kúraszerű fogyasztásával kezelhetőek az emésztési problémák és a különféle bélproblémák is. Csökkenti a koleszterinszintet és stabilizálja a vércukorszintet is. Nincsenek mellékhatásai, így a terhes nők is bátran fogyaszthatják.
http://cotifibra.hu~ Bővebben

Tüskés Beáta vagyok, a test és a lélek Eredet Energia Harmonizálásával foglalkozom. Meditációs és önismereti képzéseimért keressen fel elérhetőségeimen!
http://tuskesbeata.hu~ Bővebben

A búzafű gyógyhatásai, előnyei
A búzafű napjainkban egy igen népszerű termék a fogyókúrázók körében, amely számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Magas antioxidáns hatásai mellett gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban egyaránt. A búzafű termékek nagyszerű méregtelenítők, amely segítség a fogyókúra során is. Emellett a megfázás és bizonyos gyulladások kezelésére is alkalmazható.
http://zoldbuzafule.hu/a-buzafule-es-a-magas-vernyomas~ Bővebben

Lándzsás útifű hatásai.
A lándzsás útifű többféle jótékony hatással is rendelkezik. Gyulladáscsökkentő, vírusellenes, köhögés csillapító, antimikrobális és vízhajtó tulajdonságokkal is bír. A lándzsás útifű gazdag vitamin és ásványi anyag tartalommal is rendelkezik. Segítségével gyorsítható a sejtek regenerálódása, valamint a sebgyógyulás is elősegíthető.
http://landzsasutifuszirup.hu/milyen-formaban-alkalmazhato-meg-a-landzsas-utifu~ Bővebben

Földsugárzások kimérése radiesztéziai módszerekkel. A földsugárzásokat leghatékonyabban lengyel pálcával lehet megmérni. Méréskor a mérőműszer maga az ember, a lenyel pálca pedig a mutató. Fel kell mérni a lakásban azokat a helyeket, ahol az ember huzamosabb időt tölt, mert a káros sugárzások hatása az emberi testen is mérhető.
http://radiesztezia-ati.hu~ Bővebben

A lándzsás útifű jellemzői.
A lándzsás útifű többféle jótékony hatással és egészségügyi előnnyel is rendelkezik, amelyet belsőleg és külsőleg is alkalmazhatunk. A lándzsás útifű szirup formájában könnyedén beszerezhető, amely fogyasztásával csillapítható a köhögés. Emellett képes felgyorsítani a sejtek regenerálódását, valamint elősegíti a sebgyógyulást is.
http://landzsasutifuszirup.hu/az-utifu-felhasznalasa~ Bővebben

Információk a búzafűlé előnyeiről.
A búzafűlé egy igazán sokoldalú termék, amely rengeteg egészségügyi előnnyel bír. Magas antioxidáns tartalma mellett vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag. A búzafűlé rendszeres fogyasztásával normalizálható a testtömeg, valamint az energiaszint is növelhető. Emellett ez a termék hatékony méregtelenítő is.
http://zoldbuzafule.hu/a-buzafule-es-a-cukorbetegseg~ Bővebben

Candida diéta alapjai.
A candida diéta alappilléreit ismerhetjük meg részletesen, amely egy igen szigorú diéta. A candida betegség a candida élesztőgomba elszaporodásával alakul ki, amelyet a candida diéta követésével hatékonyan kezelhetünk. A cukor és az élesztő fogyasztása tilos, hiszen ezek a candida fő táplálékai, amelyet természetesen alternatívákkal pótolhatunk.
http://candidadieta.com/a-betegseg-tunetei~ Bővebben

A mate-tea számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, amelyet gyógyászati és fogyókúrás céllal is bátran fogyaszthatunk. A mate-tea az egyik legjobb antioxidáns forrás, amely tartalmazza az élet fenntartásához szükséges összes vitamint. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a szívbetegségek kialakulása, erősíthető az immunrendszer, valamint a vércukorszint is csökkenthető.
http://mate-tea.hu~ Bővebben

A grapefruit-csapp egy igazán sokoldalú kivonat, amelyet egészségügyi és háztartási céllal egyaránt felhasználhatunk. A grapefruit-csepp magas antioxidáns hatásai mellett gazdag A, E és C-vitamin tartalommal rendelkezik. Erősíti az immunrendszert, segítségével kezelhetőek a gombás fertőzések és egyes bőrbetegségek is. A grapefruit-csepp emellett jó hatással van a szívre és a májra is.
http://grapefruit-csepp.hu~ Bővebben

Irodai harmonizálás Ezt a szolgáltatást cégeknek, különböző munkahelyeknek, közösségeknek ajánlom. A szellemi munkát végzőknek, főleg ülő életmódot folytatóknak nem kell részleteznem, hogy miért van szükség időnként egy rövid, de hatékony frissítő kezelésre, a technikák elsajátítására. Mind testileg, mind lelkileg, mind szellemileg üdítően hatnak az alternatív gyógymódok. A munkatársak jobb kedvűek, hatékonyabbak lesznek a hatására. A piacon tudomásom szerint egyedülálló módon - az Egészségkert honlapon -, önök választhatnak: - Irodai harmonizálás: Speciális módszert tapasztalhat meg, illetve sajátíthat el,melyet a mindennapi munka során később önmaga is alkalmazhat. + ingyen AJÁNDÉK - Irodai harmonizálás plusz: Ön elsajátít egy olyan technikát, amely elősegíti a feltöltődését, energikusabbnak és tetterősnek fogja magát érezni. Egész szervezetének működése harmonizálódik. Irodai harmonizálás Deluxe: Az előzőek ötvözete. Az irodai harmonizálás szintén mobil szolgáltatás.
http://www.egeszsegkert.com/ajanlatok/irodai-harmonizalas/~ Bővebben

Csökkentett deutérium tartalmú víz előnyei.
és ismerd meg részletesen a deutérium víz gyógyhatásait és egészségre gyakorolt előnyeit! A deutérium káros hatással van az emberi szervezetre, így a deutérium mentes víz rendszeres fogyasztásával pozitív hatással lehetünk egészségünkre. A csökkentett deutérium tartalmú víz rendszeres fogyasztásával csökkenthető a tumor mérete.
http://deuteriumviz.hu/a-deuterium-mentes-viz~ BővebbenÖsszes találat: 202
0-30 tétel megjelenítve a 202 találatból.Partnereink

Partnereink II

Releváns oldalak