Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18883
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 10
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Jézus követése
Jézus hív: "Kövess engem!" Keresztények vagyunk, akik Jézust akarjuk követni egész életünkben mindenféle vallásos tradíciók, ceremóniák, szabályzatok, vagy dogmák nélkül. Urunkat és Istenünket akarjuk tisztelni azzal, hogy egymást őszinte és tiszta szívvel szeretetben akarjuk szolgálni, s másokat is erre az életre hívjuk.
https://sites.google.com/site/chrestotes/~ Bővebben

Keresztény Mediátor Iroda
A mediáció egyfajta konfliktuskezelési módszer. A mediátor szerepe, hogy ügyfeleinek abban segítsen, hogy konfliktusaikban megtalálják azt a közös nevezőt, amely mindkét fél számára maradéktalanul elfogadható. Nem kompromisszumról beszélünk, ami lemondásokkal jár, hanem konszenzusokról, amiben mindkét fél jól érzi magát. Mediációnkban a keresztény értékek mentén haladunk. Ezek közül a legfontosabbak: szeretet, elfogadás, szabadság, tisztelet, megértés. Pártatlanul, teljes diszkrécióval és titoktartás felelősségével várjuk ügyfeleinket.
http://keresztenymediator.webnode.hu~ Bővebben

Gyülekezetünket Isten hívta életre Jézus Krisztusban. Őtőle, Általa és Érte vagyunk. Gyülekezetünk apostoli tekintély által felügyelt és presbitérium által vezetett. A célunk: Hozzá segítsük a gyülekezetünk minden tagját ahhoz, hogy az Atya Isten, Krisztusban nagykorú, felnőtt fiaként részt vegyen Isten Királyságának kiterjesztésében. Ilyen módon betöltse elhívását és Istentől való megbízatásait. Birtokba vegye a Krisztusban elnyert örökségét (szellemi, lelki, fizikai, kapcsolati és pénzügyi örökség) itt a földi életében és amikor eljön az ideje a mennyben. Ilyen módon kiteljesedett, bővölködő, boldog életet éljen.
http://gyulekezet-szombathely.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak