Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18888
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 6
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Mi változhatna az életedben, ha megismerhetnél egy módszert, amelynek segítségével mindent megváltoztathatsz. Választanád? Az Access Bars tanfolyam egy napos és ezalatt nem csupán az energetikai kezelést sajátíthatod el, hanem birtokba vehetsz szóbeli technikákat és egyszerű eszközöket is, amelyek segítenek téged a változásokat eredményező utadon. A Bars tanfolyamon két kezelést adsz és kettőt kapsz. A kezelések után könnyedséget érezhetsz. A fejedből kiürülnek a kavargó gondolatok. Ahhoz hogy megnyisd az utat a változások felé lehet, hogy nem válaszokra van szükséged, hanem néhány kérdésre, ami kimozdít a jelenlegi állapotodból, ami lehetővé teszi, hogy elérd, amit szeretnél. Mekkora hozzájárulás lehet ez az életedhez? Most érkezett el az idő hogy válaszd a változásokat az életedben? Az Access folyamatok és eszközök összessége, amelyet a nagyobb tudatosság elérésére fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal ítélkezés nélkül. Minél tudatosabb vagy annál inkább éberré válsz a lehetőségeidre, mindent el tudsz fogadni és mindent megkaphatsz, amit választasz. Felismerheted végre önmagad, aki valójában vagy túl azon, akinek most gondolod magad. A hétköznapokban hajlamosak vagyunk arra, hogy rutinból, az érzelmeink által determináltan működjünk, a tapasztalatainkra lapozva működjünk. Az Access segít mindezt felülírni.
http://tevalasztasz.hu/index.php/access-bars-tanfolyam/~ Bővebben

A Théta Healing alaptanfolyamon elsajátíthatod a théta agyhullám állapotában való tudatos létezést. A Théta Healing egy csodálatos energiagyógyászati módszer, amelynek segítségével megoldhatod az életed valamely területén akadályt jelentő problémákat. A módszer négy szinten dolgozik alap, lélek genetikai és történelmi szinten, hiszen a most megoldandó feladat egyáltalán nem biztos, hogy ebben az éltedben kezdődött az is lehet, hogy már sok élet óta hurcolod és most jött el az ideje, hogy megold. Az is előfordulhat, hogy generációs mintaként vonul végig a felmenőiden, és ha te most megoldod, akkor az utódaid már mentesülhetnek ez alól. A Théta állapotban a feltétel nélküli szeretet terében bekövetkezett változások akár azonnaliak lehetnek akár egy szempillantás alatt megváltozhat a valóságod. Théta állapotban automatikusan kapcsolódunk a minket éltető Forrás energiához és megnyílik a tudatalattink kapuja lehetőséget kínálva rá, hogy töröljünk onnan már nemkívánatos információkat például elraktározott félelmet, szorongást, kellemetlen emlékeket és a helyükre pozitív megerősítéseket tölthetünk le. A Théta technika segítségével feloldhatóak a tudatalattiban elraktározott traumák a Mindenség Teremtőjének segítségével. A módszer, gyors hatékony és biztonságos. A tanfolyamon megtudod a módszer származási helyét, megismerheted a tudományos hátterét. Megtanulod a Théta Healing meditációt és azt hogyan lehetsz tisztán látó és halló. A leolvasás és a szabad akarat témája és vizualizáció is helyet kapnak. Megtudod, hogyan kell izomteszt segítségével ellenőrizni a tudatalattidban rejtőzködő hitrendszereket. Megismered az úgynevezett ásás technikát, amelynek segítségével rábukkanhatsz a gyökérproblémára, amelynek megtalálásával és eltávolításával megszüntetheted a gondodat. Pszichikai támadások és megoldásuk, alacsony rezgésű energiák, negatív gondolatformák, pszichikai horgok átkok eltávolítása. Lélektárs megtalálása, lélekdarabkák visszaszerzése is a tananyag része. A tanfolyam 3 napos és nincs alapfeltétele. A Theta Healing tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapsz, amely alapján konzulens leszel ezzel jogosulttá válsz arra, hogy saját magad mellett másokat is kezelj a Theta Healing technika segítségével.
http://thetacsilla.hu/tag/theta-healing-tanfolyam/~ Bővebben

Angol nyelviskola, ahol a beszédközpontú nyelvoktatás nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv. Miért? Mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola.Nem hiszünk a szupergyors csoda-módszerekben, a méregdrága tankönyvekben és abban sem, hogy a tökéletes igeragozás egyet jelent a magabiztos nyelvtudással. Mi az új generációs, beszédközpontú angol oktatás és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére és a kis győzelmekre, a mindennapos sikerélményekre épít.
http://speaknyelviskola.hu~ Bővebben

Fiatalság bolondság és természetesen türelmetlenség. Egy fiatal mindent akar és azt azonnal, semmi sem ér rá. Ez a portál a te igényeidet, elvárásodat segíti olyan értelemben, hogy segítségünkkel mindig pontosan tisztában lehetsz azzal, hogy mikor mire van lehetőséged. Oldalunk segítségével pl. azt is megtudhatod, hogy milyen filmek milyen módon kerülnek besorolásra és ennek köszönhetően azt mikor nézheted meg.
http://www.kor-hatar.hu~ Bővebben

Költséghatékony francia nyelvóra minden korosztálynak kezdő és haladó szinten, nyelvvizsgára felkészítés skype-on, diplomás nyelvtanártól. Rugalmas órarendben, hétköznapokon 8-16 óra között (ettől eltérő időpont egyeztetés tárgya). Az oktatás személyre szabott, tankönyv nincs, mert mi a nyelvet tanuljuk, és mindenkinek más a célja a nyelvtanulással. Az anyag és a feladatok e-mailen érkeznek.
http://onlinenyelvtanar.gportal.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak