Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18883
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 10
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Itt a téli szünet!
Családi programot terveztek a gyerekekkel? Íme, egy kis programajánló.
http://utazikafamilia.hu/itt-a-teli-szunet/~ Bővebben

Családbarát szállás - hogy az utazás a család minden tagjának élmény legyen! Bababarát, gyerekbarát, nyugdíjas ajánlatok, kuponok, akciók. Szállásfoglalás a világ bármely pontján.
http://utazikafamilia.hu/789-2/~ Bővebben

Vitorlás tábor és oktatás Zamárdiban
Vitorlás oktatás és nyári táborok Balatonon gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Felejthetetlen élmények, kellemes szórakozás és persze vitorlások. A vitorlástábor résztvevők a Balaton egyik legszebb adottságú városában, Zamárdiban és az előtte lévő vízterületen ismerkedhetnek meg a vitorlázással. Biztonságos körülmények között, szakértő oktatók segítenek a vitorlázás alapjainak elsajátításában.
http://vitorlastabor.eu~ Bővebben

A Gerbera Képességfejlesztő Gyerekklub egy olyan, Óbudán működő gyerek-találkozó hely, ahol sokféle tematizált szórakozási illetve tanulási, képzési illetve fejlesztési lehetőség nyílik a gyermekek számára, egy otthonos, kényelmes, vidám hangulatú környezetben, elsősorban mini csoportos foglalkozások keretében. A Gerberaklub foglalkozásainak gerincét a tánc, zene, színjátszás és a személyiségfejlesztő, képességfejlesztő művészeti alkotókörök jelentik. Ezenkívül iker klubunk is várja az érdeklődő gyerekeket az Óbuda szívében található központban. A gyerekekkel szakképzett pedagógusok, oktatók, szakemberek foglalkoznak, akik számára elsődlegesen fontos a dicséretben megnyilvánuló önbizalom erősítés, a koncentrált egyéni odafigyelés, és a szeretetteljes, játékos, a nevetés és a mosoly erejére építő, lelkesítő gyermekbarát környezet. Fő célunk a gyermekekben rejlő egyéni képességek felismerése, fejlesztése, tehetségük gondozása, érvényre juttatása, elmélyítése. Célunk a hasznos, értelmes időtöltés biztosítása, miközben komoly hangsúlyt helyezünk a gyermekközösség építő, felszabadító erejére is.
http://www.gerberaklub.hu~ Bővebben

Családi ugrálóvár bérlés Szeged
Családi ugrálóvárak bérlése Szegeden és környékén. Kedvező árszabás, különféle méretű és kapacitású légvárak három és tíz éves közötti korosztály számára.
http://ugralovar-szeged.webnode.hu~ Bővebben

Seholsziget Kalandpark Nőtincsen
Budapesttől csupán 45 percnyi távolságra, a Seholsziget Élménypark rengeteg érdekes gyermek programmal várja Önt és családját. A Kalandparkban a gyerekek autentikus környezetben szórakozhatnak, kocsizhatnak, lovagolhatnak. A Mini Állatkertben és állatsimogatóban testközelben találkozhatnak állatokkal. Ezen kívül kézműveskedhetnek, íjászkodhatnak és az élményvonatot is kipróbálhatják az egész évben nyitva tartó komplexumban. A zavartalan időtöltés érdekében pedig szálláslehetőségeket (Postakocsi Vendégház, Csillagfény sátortábor) is kínálunk Önöknek. A jól felszerelt lakhelyek kiválóan alkalmasak mind családok, mind pedig táborok igényeinek kiszolgálására.
http://www.seszi.hu/gyermek-es-csaladi-programok~ Bővebben

Az Ilona Malom természetközeli, remek játékokkal felszerelt játszótereket gyárt gyermekek számára, ahol picit és nagyobbak egyaránt jól érezhetik magukat.
http://ilonamalom.hu~ Bővebben

A Bükk legnépszerűbb kalandparkja rengeteg outdoor programmal várja a kalandvágyókat, legyen szó baráti, családi szórakozásról, vagy kisvállalkozások csapatépítéséről, cégek csapatépítő tréningjeiről. A szilvásváradi kalandparkban többféle helyszínen és különböző pályákon tehetik próbára bátorságukat a hozzánk érkező csapatok.
http://kalanderdo.hu~ Bővebben

„Fontos dolgokat az emberek között soha nem a szavak, mindig csak a magatartás és a cselekedetek intéznek el” /Márai Sándor/ Mi valóban cselekedni szeretnénk. Megfogjuk a gyermekek kezét, és apró, óvatos lépésekkel bevezetjük őket a költészet, a zene világába.
http://www.tamasevajatektara.hu~ Bővebben

Budapest belvárosában (a Nemzeti Múzeumnál) található a Kacifánt, ahol családi napközi működik, hétköznap délutánonként baba-mama foglalkozások, ovis foglalkozások látogathatóak, hétvégén pedig zsúrokat szervezünk.
http://www.kacifantjatszohaz.hu~ Bővebben

Tisztelt Szerkesztő! Ezúton szeretném figyelmébe ajánlani honlapunkat, mely gyermekek részére kínál személyiségfejlesztő és művészeti programokat. Az oldal témája a személyiségfejlesztés és művészeti oktatás gyermekek részére. Olyan oktatást, tanfolyamot kínál, amelynél a gyerekek játszva tanulhatnak különböző művészeti formákat, illetve illemtant is.
http://www.hetedhet-orszag.hu~ Bővebben

Színvonalas gyerekzsúrok szervezése tapasztalt gyerekanimátorokkal. Amennyiben szeretné meglepni gyermekét egy emlékezetes zsúrral látogasson el az Emi gyerekprogramok weboldalra és informálódjon a lehetőségekről.
http://www.emi-gyerekprogramok.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak