Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18883
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 10
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

Házasság vagy együttélés: hogy is van ez..?
Drámaian csökken a házasságkötések száma, ez immár nem újdonság. Az esküvői ceremóniáké még nagyobb arányban, ezt inkább a rendezvényszervezők illetve a helyszínek érzik, oka pedig leginkább az anyagi lehetőségek beszűkülésében rejlik. Nem hagyhatjuk említés nélkül azonban az együttélés (vagy élettársi kapcsolat, ahogy a statisztikusok nevezik) intézményének rohamos elterjedését sem, amely immár nem mint a házasság “előszobája” van jelen a társadalomban, hanem a kapcsolat végső állomása is. Gondoltátok volan, hogy 2007-ben 40%-kal (!) kevesebb házasság köttetett, mint 1990-be n? Talán eltűntek az érzelmek, nincs többé szerelem, vagy ellustultunk..?
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu/blog/hazassag_vagy_egyutteles~ Bővebben

Jégmadárovi Családi Napközi
Budapest XV. kerületének családi házas övezetében található a Jégmadár Családi Napközi. 2012 előtt is családi napköziként üzemelt, de a 2012-es évvel átvettük az üzemeltetését, mely egy teljes felújítást is jelentett. Megújult modern belső térrel és gondozott, szép kerttel várjuk a gyerekeket, akár már 20 hetes kortól. A CSANA-ra jellemző módon összesen 7 gyermek ellátását tudjuk szakmailag a lehető legmagasabb minőségi módon vállalni. Családi napközinkben rugalmas nyitvatartási renddel, életkoruknak megfelelő programokkal, sportolási lehetőséggel, balettel, zenebölcsivel, valamint finom, házias koszttal várjuk a gyerekeket. Lehetőség van alkalmi, félnapos vagy egész napos részvételre a családi napköziben. Teljes napos részvétel esetén négyszeri étkezést biztosítunk a kicsiknek. Rugalmas napirendünk által mindig van lehetőség, zárt, rendezett kertünkben a szabad levegőn való játszásra.
http://www.jegmadarovi.hu~ Bővebben

A RoyalCashflow egy ingyenes, online, biztonságos, magyar nyelvű családi költségnyilvántartó alkalmazás Használatával mindig tudhatod, mikor, mire, mennyit költöttél. Vezesd bevételeid, kiadásaid és tegyél egy lépést a pénzügyi szabadság felé!
http://www.royalcashflow.hu~ Bővebben

A Kanga Családi Tanácsadó Központban házassági és házasság előtti tanácsadással, családterápiával, gyermeknevelési tanácsadással, dietetikai tanácsadással foglalkozunk, gyermekfoglalkozásokat tartunk.
http://www.csaladitanacsado.hu~ Bővebben

Családfakutatás a történelmi Magyarország területén, valamint Ausztriában és Csehországban. A családfakutatás napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hisz legtöbbünkben felmerült már a kérdés: "Honnan származik a családom? Hol éltek őseim? Mivel foglalkoztak? Földművesek, mesteremberek vagy nemesek voltak? Élnek rokonaim távoli vidékeken?" Mindezen kérdésekre a családfa elkészítése megadhatja a választ.
http://www.genealogus.hu~ Bővebben

Tetszik egy lány, de nem tudod, hogy hogyan közeledj hozzá? Félsz attól, hogy elutasítja a közeledésedet? Nem szeretnél felsülni az egész társaság előtt? Mi segítünk Neked! Itt a legújabb szerelem teszt, mely megmutatja, hogy mennyire illetek össze a lánnyal! Látogass el weboldalunkra és próbáld ki ezt a nagyszerű és gyors tesztet! Tudd meg a válaszokat a mi segítségünkkel!
http://szerelem-teszt.com~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak