Magyar Linkgyűjtemény

Keresés

Statisztika

  Összes link: 18883
  Összes kategória: 2645
  Összes várakozó link: 10
  Összes felfüggesztett link: 4
  Admin utoljára itt járt: ma

Linképítéshez

  www.veteranlink.hu keresőoptimalizálás http://www.pageranker.hu SEO Guard

Releváns oldalak

A vitaminhiány már csecsemőkorban is problémákhoz vezethet, fontos tudnunk, hogy milyen problémák alakulhatnak ki, ha a szervezet nem jut elegendő vitaminhoz. Az édesanya táplálkozása majd a kisgyermek étkezési szokásainak kialakítása mellett a mesterséges vitaminpótlásra is ügyelni kell.
http://vitaminhiany-vitamin.hu/vitamin-hiany~ Bővebben

A csecsemőkori védőoltások körül napjainkban elég sok vita van, érdemes elolvasni az összefoglalót az oltások szükségességéről.
http://csecsemo-fejlodese.hu/csecsemo/vedooltasok-csecsemoknek~ Bővebben

A Future Health Biobank több mint 10 éve a világ élvonalában jár a köldökzsinór-őssejtek tárolása terén, szolgáltatásai (köldökzsinórvérből és a köldökzsinórszövetből kinyert őssejtek levétele és őssejtek tárolása) pedig immár a Magyarországon élő családok számára is elérhetővé váltak. Gyermeke köldökzsinórvér-őssejtjeinek megőrzése egy fontos döntés. A Future Health Biobank rendelkezésére áll, hogy segítse Önt a folyamat minden egyes lépésénél. Kérdésével bármikor hívhat minket, hogy felvilágosítást adjunk.
http://fhbiobank.hu~ Bővebben

Babaúszás, csecsemőúszás oktatás Budapesten több helyszínen és az ország más területein is, a legnagyobb magyarországi hagyományokkal rendelkező programban 3 hónapostól 4 éves korig. Csapatunk 1986-ban, hazánkban elsőként kezdett kisbabák úszásával, vízhez szoktatásával foglalkozni uszodai körülmények között.
http://www.babamamauszas.hu~ Bővebben

Gyermekorvosi rendelő Dunaharaszti - A Dunaharaszti 3 sz. gyermekkörzet háziorvosaként kötelezően ellátandó területem Dunaharaszti északkeleti része. Hogyan válasszon háziorvost? Mi segítünk. Ismerje meg szolgáltatásainkat és, hogy miért minket válasszon gyermeke háziorvosának?
http://www.raczildiko.eu~ Bővebben

A PrenaTest egy anyai vérvétellel elvégezhető vizsgálat a magzati Down-kór és más számbeli kromoszóma-rendellenességek kimutatására. A teszt a 9-20. terhességi hét között végezhető, ikerterhességek esetében is alkalmazható, és akár egy héten belül megbízható eredményt nyújt. Nem veszélyezteti a terhességet, nem növeli a vetélés és egyéb anyai vagy magzati szövődmények kockázatát, és nem jelent pszichés megterhelést a várandós számára. Oldalunkon minden fontos információt megtalál a PrenaTest vizsgálattal kapcsolatban.
http://www.prenatest.hu~ Bővebben

Az Ayurvéda India több mint 5000 éves gyógyító tudománya. „Élet Tudománya”-nak szokták nevezni, mert az ayur az életet, a véda pedig a tudást jelenti. Az ayurvédikus babamasszázs tanfolyam 4 alkalomból áll. A tanfolyamon egyszerre 4-5 kismamával és babájukkal tudok foglalkozni. A masszázs személyre szabott, így a baba az ayurvédikus testtípusának megfelelő olajjal van maszírozva. A masszázs a mama ölében történik.
http://www.helgababamasszazs.hu~ BővebbenPartnereink

Partnereink II

Releváns oldalak